close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 март 2017 г

horoskop-1

 

Овен 

Денят ще премине без изненади за вас. Ще се потрудите повече, но резултатите ще са добри. Внасяте новости на работното място, които може да ви помогнат много за в бъдеще. Ще се радвате на подкрепа и разбирателство, и в никакъв случай няма да съжалявате за тях. Приятни емоции ще изживеете вечерта в компанията на интересни хора.

Телец 

Погрижете се за себе си днес, осигурете си онова, от което смятате че имате нужда. С каквото и да се заловите днес, то ще ви донесе удовлетворение, така че не се отказвайте от нищо. Отношенията ви с околните са отлични.

Близнаци 

Организирайте по правилен начин служебните си ангажименти днес, за да имате достатъчно време да свършите всичко в срок. Ще спечелите по някакъв начин от съществуващата си връзка с интимната си половинка, това може да означава ново общо начало и за двама ви в делови аспект.

Рак

Душевни терзания могат да попречат на активността ви днес. Повече ще се вълнувате от нечии чувства или липсата на някой до вас, отколкото да сте там, където ви чакат работа и срокове. На малцина ще се отдава да са в добра кондиция но, отговорността ви ще надделее и в края на деня ще калкулирате добри резултати.

Лъв

Днес е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Здравето ви ще е отлично.

Дева 

Задълбочаващата се тенденция на финансова стабилизация ще се отрази положително на самочувствието и удобствата на семейството ви. Имате усет за това и ще приключите деня си с печалба. Въздържайте се от емоции там, където може да минете и без тях. При някои се забелязва силно привличане към една особа. Ще имат желание и за среща, и за още нещо.

Везни 

Сряда не е много приветлив ден за вас и настроението ви няма да бъде добро. Неприятностите ще усетите предимно на работното си място, където различни препятствия ще ви извадят от равновесие. Онези от вас, които работят с машини и апаратура, да не си отвличат вниманието. Хубав ден за онези от вас, които са заети в сферата на финансите.

Скорпион 

Работете и ще стигнете до целта, която преследвате. Възможни са промени, но ще ги осъществявате в движение. Ако се налага да правите компромиси, не съжалявайте, ще си струват. Отношенията ви с приятели ще се подобряват и ще търсите съвместни начинания за реализация. Ще осъзнаете грешки от миналото и повече ще се стараете.

Стрелец 

Благополучно развитие на делова задача, доближавате се до очаквания край и то с положителен резултат. Добри новини, свързани с личните ви дела, очаква ви пътуване или друго развлекателно мероприятие. Смело ще се впуснете в една авантюра, водени от желанието си за разнообразие и нови емоции.

Козирог

Възможно е днес въпреки усилената ви работа да срещате пречки от различен характер. Наистина периодът не е много подходящ за активна дейност, но пък благоприятства подготвянето на нещо ново. Не насилвайте събитията. Съвсем скоро ще получите новини, които ще ви обнадеждят.

Водолей 

Ще се избавите от емоционалната криза, която ви владее от известно време с помощта на приятелите. Забавлявайте се, денят предразполага към това. Дайте воля на фантазията си, ще ви разтовари. Имате какво да свършите към определен човек, и той го очаква от вас.

Риби

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. Не проявявайте капризи, защото така може да се задълбочат проблемите в отношенията с интимния ви партньор.