close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 февруари 2017 г

horoskop-1

Овен 

Късметлии сте днес. На мнозина от вас им предстои да видят сбъдването на някои от най-съкровените им желания . Радостта ви е напълно заслужена. По-важното е, че ви предстоят още много приятни мигове тази седмица. След продължителен застой на делата ви в личен план ще се радвате на щастлива развръзка.

Телец 

Добрите ви организаторски способности ще ви помогнат да реализирате изцяло плановете си днес. Ще свършите професионално работата си и с това ще привлечете вниманието на околните. В интимните си отношения проявете повече търпение. Човекът, който ви привлича, се нуждае от повече време.

Близнаци 

Ще се радвате на сърдечни взаимоотношения както в семейството, така и сред деловите среди. Но това не бива да приспива бдителността ви. Очертават се добри професионални изяви, които на някои от вас могат да донесат популярност.

Рак

Ситуацията в делови план се променя в желаната от вас насока. Прогнозите ви се потвърждават и вече по-уверено планирате следващите си стъпки. Нямате много време за колебание. Възможно най-бързо трябва да решите дали да предприемете дадено начинание. Не бъдете мнителни с хората, които ви предлагат помощта си. Вероятността да са наистина безкористни е огромна.

Лъв

Тази сряда се отнасяйте с повишено внимание към възложените ви от началници и клиенти задачи. Опитайте се да отделите достатъчно време за семейството си, тъй като те ще имат благотворно влияние върху вас. Отнасяйте се по-пестеливо към наличните си средства.

Дева 

Проектите ви на работното място днес ще са в процес на развитие въпреки мъчителните усилия за постигането на стабилност. Моментът е изключително подходящ за финансови операции и закупуване на недвижими имоти, от които в бъдеще ще увеличите паричните си приходи.

Везни 

Бъдете спокойни и не действайте прибързано. Претоварването ви с работа няма да ви донесе кой знае какви привилегии. Намерете начини да се освободите от натрупалата се умора. Любими занимания и хора ще ви помогнат да се освободите от стреса. Не взимайте чак толкова присърце проблемите на околните.

Скорпион 

Ще ви се необходимо търпение днес, за да се справите с всички дела, които ви предстоят. Прекалено прибързано действате напоследък, което ще се окаже във ваш минус. Вечерта ще попаднете на ново за вас и интересно място.

Стрелец 

Разумно и търпеливо ще работите, избягвайки недоразуменията и насочвайки събитията в своя полза. Ще задълбочите сътрудничеството си с човек, чиито възгледи са близки до вашите и с когото се допълвате взаимно. Има още какво да се направи, за да се почувствате спокойни, но времето е пред вас.

Козирог

Денят е неблагоприятен за делови разговори и за финансова дейност. Бъдете отговорни по отношение на разходите си. Степенувайте по важност задачите си, за да не се преуморите и да не предизвикате провал заради грешки.

Водолей 

Днес застигащите ви неприятности в професионален и материален план ще се дължат на прибързаните ви действия и в двете посоки. Добре е да не предприемате каквито и да е било ходове, ако не сте сигурни какъв краен ефект ще имат те върху вас.

Риби
Съобразявайте се с обстановката около себе си и не се колебайте да изчакате, ако това се налага. Общуването с хора от вашата професионална сфера ще ви бъде полезно. Съветите им ще ви помогнат да вземете правилното решение. Бъдете по-пестеливи в харченето си.