close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 юли 2017 г.

horoskop-1

Овен

Открийте своето тихо място за отмора, далече от дразнители и лоша енергия. Много от вас ще имат срещи с широк кръг от хора и с убежденията си ще ги приобщавате към идеите си. Стремете се и да ги задържите по-дълго в обкръжението си, като им покажете уважението си, това ще ви гарантира трайни контакти.

Телец 

Дайте предимство на нещата, които са ви приятни и ще се освободите по-бързо от стреса. Напрежението на изминалите дни се отразява неблагоприятно и на отношенията ви с околните, освен на бизнеса и парите ви, от което страдате всички. Вземете мерки и внесете баланс в живота си. Всичко е във възможностите ви, не изпускайте момента и действайте.

Близнаци 

Ще имате много хубави мигове в компанията на обичани хора. Очаква ви и една интересна среща със стар приятел. Не е изключено да тръгнете на път. Направете приятна изненада на интимната си половинка.

Рак

Последователността в действията ви е гаранция за успех. Добре владеете умението да извличате най-доброто за себе си от всяка ситуация, така ще бъде и днес. Не правете нищо на всяка цена, приемайте компромисите, като неизбежни свои спътници. Общуването с природата ще ви зарежда с енергия и добри помисли.

Лъв

Тази събота ще сте обсебени от една идея, която искате да осъществите от доста време. Вашето мислене ще ви отведе в положителна насока. Опитайте се малко повече да обърнете внимание на приятелите си, като се позабавлявате заедно.

Дева

Денят ви ще е наситен с емоции и срещи. За едни той е почивен, а други ще се занимават с делови въпроси и ще вземат важни за бизнеса си решения. Късметът също ще ви споходи, но не прекалявайте в нищо. Ще се почувствате удовлетворени и от възможността да покажете доброто си сърце.

Везни

Денят ви ще е емоционално наситен. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали с години, а любим човек ще ви направи много приятна изненада. Намерете време и за почивка.

Скорпион

С уменията си ще спечелите в своя полза онези, от които зависи повишението ви или друга, желана от вас придобивка. Изразете ясно становището си по проблемите, които разисквате и ще стигнете до решение от взаимен интерес с партньора си. Проявете и чувството си за хумор, не всичко е само пари.

Стрелец

Някои от представителите на Стрелец ще се радват на спокойствие и хармония у дома. Други ги очаква път и вълнуващи срещи с добри приятели. Не правете ненужни покупки.

Козирог

Възможно е да работите по задачи, различни от планираните. Новостите изискват навременната ви намеса, затова не се колебайте да действате. Бъдете смели, имате потенциал и ще успеете да се справите с всичко, което ви затруднява. Пътуващите да бъдат внимателни при шофиране, не изпреварвайте, ако сте неуверени.

Водолей 

Ако имате работа за довършване разумно е да я свършите, въпреки почивния ден. След това се насладете на заслужена почивки. Не пренебрегвайте желанията на интимния си партньор.

Риби

Добре си починете днес. Натоварвате се с прекалено много дела напоследък и това ви се отразява. Бъдете повече време сред хора, които харесвате и се опитайте да се отпуснете, и да не мислите за грижи и проблеми. Достигате до открития, даващи ви основания за решителни действия в посока на подреждане житейските ви приоритети.