close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 юли 2017 г.

horoskop-2

Овен

Днес сте просто неустоими. Околните едва ли ще успеят да ви видят за дълго, тъй като не се задържате на едно място. С лекота вършите неща, за които сте смятали, че са сложни. Сърдечният ви партньор ще бъде щастлив от вниманието, което му отделяте.

Телец 

Не при всички делата ще се развиват добре. Неудовлетвореността ви често ви пречи да осъзнаете, че има и други, не по-малко важни неща в живота от професионалната реализация. Дали не сте забравили нечий празник или друго важно събитие?. Зарадвайте близките си. Направете някого щастлив.

Близнаци 

Ще започнете домашни ремонти, но е желателно да не се нагърбвате сами с излишни задължения. Нещата в личен план са в застой, но засега е необходимо да изчакате. Скоро ще бъде възможно да промените хода на случващото се по ваша воля, като възстановите стари познанства. Имате нужда от промяна на обстановката, излезте сред природата.

Рак

Имате желание и ще се преборите с вътрешните си колебания, като покажете готовността си за сътрудничество и подкрепа на нечие начинание. Освен това малко разнообразие няма да ви се отрази зле, напротив. Обновяващо за всички ви ще е, ако приемете покана за пътуване или разходка сред природата.

Лъв

Всеки избор, който направите, ще определи по-нататъшните ви стъпки, а вие искате те да са правилни. Затова е по-добре през този ден да си почивате. Партньорът ви е в добро настроение, което гарантира че почивката ви ще бъде приятна. Съмнявате се твърде много в нещо, което всъщност не би трябвало да ви притеснява. Позициите ви са доста добри.

Дева

Радвате се на добро настроение навсякъде около себе си днес, което ви действа позитивно и ви помага да се разтоварите. Обърнете се сериозно към молбата на свой близък за нещо, което вие бихте могли да свършите добре. Постигате напредък в нещо, с което сте се заели отдавна и с което ще изненадате дори самите себе си. Обърнете повече внимание на човека до себе си.

Везни

Усърдието ви ще впечатлява и ще ви прави предпочитан от онези, които харесват това у вас. Ще получите добри отзиви и самочувствието ви ще нарасне. Не се дразнете от хорското несъвършенство, всички не могат да са като вас. Бъдете полезни освен на себе си и на нуждаещите се.

Скорпион

Съзнателно ще се стремите към взаимопомощ и с действията си няма да изненадате никого, напротив. Желанието ви ще буди възхищение и на свой ред вие също ще се радвате на внимание. Все пак се пазете да не отегчите някого с прекалените си грижи, защото съществува и такъв риск.

Стрелец

Имате добри намерения и ще ви се отдаде да убедите в тях околните /приятели, роднини, колеги, партньори/. На трудностите гледате като на поредното предизвикателство, с което трябва да се справите. И не грешите. Очакванията ви няма да разочароват никого, най-малко вас самите.

Козирог

Не задушавайте партньора си, дайте му повече свобода. Разумът ще ви подскаже, че това е най-сигурния начин да го задържите до себе си. За бизнеса имате интересни идеи, но първо трябва да ги доизбистрите, преди да започнете да печелите.

Водолей 

Ще се освободите от владеещите ви мисли на безпокойство и несигурност, ако си отговорите точно какво искате. Отговорът ще ви помогне да набележите целите си и да уточните програмата си. Вълнуващи хора ще ви привличат с идеите си и заедно ще работите по осъществяването им.

Риби

Днес ще ви се наложи да се занимавате повече с проблемите на другите. Бъдете дискретни, ако с вас споделят интимни тайни. Дори някои вълнения да ви се сторят смешни не го показвайте, за да не нараните човека, който ви ги споделя. Това се случва защото вие разгръщате в себе си нови способности.