close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 юли 2017 г.

horoskop-6

Овен

В чудесно настроение сте и като че ли всичко ви спори. Завидна е толерантността ви към околните и най-вече при гафовете им, които ви ощетяват. Разбирането, което проявявате е завладяващо и ви печели нови приятели.

Телец 

Днес е изключително важно да владеете емоциите си, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, които можете да използвате за значителното увеличаване на приходите си.

Близнаци 

През този ден избягвайте рискованите начинания, защото могат да ви донесат проблеми, от които дълго време да не знаете как да се освободите. Контролирайте раздразнителността си, защото околните няма да са особено толерантни към проявените от вас капризи.

Рак

Изпълнени сте с вълнение и радост. Имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна.

Лъв

Бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.

Дева

Широко поле за изява на талантите ви днес. Умеете да акцентирате върху качествата си и това ви носи успех. Рисковани начинания от миналото, приключват благоприятно за вас. Възползвайте се от ситуацията и се подсигурете за в бъдеще.

Везни

Този ден контролирайте склонността си към разточителство в материалната сфера, защото така ще подобрите стабилността си във финансовата сфера. Намерете време да планирате предстоящите си ходове в службата, но не влизайте в съдружие с приятели.

Скорпион

Този четвъртък ще постигате отлични резултати, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план.

Стрелец

Ако не срещнете очакваното поведение у някой, с когото ви свързва обща задача, не бързайте да го упреквате. Изяснете се и ще спечелите симпатиите му. Други от вас ще пътуват, срещайки се с места и хора, които ги интересуват. Административните въпроси ще се решават без затруднения. Бъдете искрени в общуването с партньора си.

Козирог

Днес непрекъснато ще се натъквате на ограничения, откази и забрани. Довършването на някои проекти може да е съпроводено от тъжно настроение и усещане за умора, страх и опасения. Малко въздържание няма да ви навреди, но не бива да го превръщате в пълен аскетизъм и да го довеждате до абсурд. Постарайте се днес да не изяснявате отношенията си с близките си хора. Това няма да доведе до нищо полезно и няма да ви помогне да превъзмогнете проблемите.

Водолей 

Голяма част от вас лесно ще могат да установят контрол върху живота си, особено като имате ясна представа за стремежите си. Готовността ви за намиране на компромиси ще ви помогне да сте в отличен професионален или личен тандем с интимната си половинка.

Риби

Днес ще постигате конкретни резултати, както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.