close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 07 юли 2017 г.

horoskop-7

Овен

Заемате се с твърде много неща наведнъж днес, но за учудване на всички успявате да се справите без проблеми. Не пренебрегвайте съвета, който ви дава ваш близък. Ще имате възможност да се запознаете отблизо с неща, което ви вълнува от доста време. Отделете внимание на близките си, особено на децата. Те имат нужда от подкрепата ви.

Телец 

Без излишна суета и с добра организация ще можете да се справите с натоварената си програма. Няма да липсват и изненади, които ще ускорят изясняване на позициите и отношенията с колегите ви. Ще научите неща , които могат и да ви подразнят, но не давайте воля на емоциите си. Покажете се професионалисти.

Близнаци 

Днес ще се чувствате бодри и с желание за изяви. Ще отхвърляте задачите си една по една и то успешно. Готови сте на всякакви отстъпки в името на доброто разбирателство, но не пренебрегвайте себе си, отсрещната страна ще се възползва на мига. Изисквайте от другите това, което вие с радост раздавате.

Рак

Пригответе се за изненади. Предстоят ви промени от различен характер днес. Имате желанието да нанесете корекции в част от работата си, но за целта ще трябва да се съобразите и с мнението на партньорите си. Срещате се с различни и интересни хора. Част от запознанствата ви днес може да се окажат много полезни.

Лъв

Контактите ви с хора от вашата сфера ще са интересни и полезни. Умеете да бъдете убедителни и това ще е акцентът на успеха ви днес. Информирайте се за нещата, с които се занимавате, за да не изпаднете в неловка ситуация. Близък човек има нужда от подкрепата ви.

Дева

Ще се радвате на внимание и положителни промени около себе си. Финансите ви ще растат и това ще ви подтикне към действия, свързани с разширяване на бизнеса ви. Шансовете са налице, но развитието им ще зависи от умението ви да реагирате на момента, без да се губите в догадки и съмнения.

Везни

Този петък не нарушавайте спокойствието си в професионалната сфера, ако не сте сигурни в целите, които ви се налага да преследвате на работното място. В тази връзка ще ви е трудно да работите в екип. Намерете време и за интимната си половинка.

Скорпион

Действате хладнокръвно, за да се справите на време с предизвикателствата в професионалната сфера. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от само себе си. Изгодни ще са всички положения, идващи от контактите със заобикалящия ви свят.

Стрелец

Въпреки желанието си за почивка, ще ви се наложи да се потрудите още. Свършването на една неотложна задача ще ви държи “в час” през целия ден. Срещите ви са ползотворни и ви носят много дивиденти. Вечерта ви ще бъде вълнуваща. Любимия ви човек ще се погрижи за това. Вниманието му ви кара да се чувствате чудесно.

Козирог

Скоро ще приключите свое начинание, което ви е отнело много време и старание. Ще останете доволни от свършеното и ще споделите доброто си настроение с околните. От сега си осигурете почивни дни. Ще получите интересно предложение и е добре да го приемете. Новости от личен характер.

Водолей 

Капризите ви днес ще срещнат отпор и са възможни разногласия. Въпреки това не се оставяйте да ви въвлекат в чужда игра. Безработните ще получат възможност за нова работа, но има още какво да подобрят в себе си, за да останат доволни.

Риби

Съсредоточете се върху детайлите и подгответе предстоящата си изява професионално. Позициите ви ще се затвърдят и са възможни интересни предложения. Не се възгордявайте от успехите си, има още какво да свършите преди да стигнете върха.