close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 08 февруари 2017 г

horoskop-8

Овен 

Ще бъдете в добро настроение и възможност да отхвърлите задачи, които отлагате от доста време. С рационален подход и решение ще се отнесете към възникнал проблем, и то бързо. Сърдечният ви партньор ще ви изненада приятно. Любими хора ще ви поднесат вниманието и обичта си.

Телец 

Работата днес ще ви спори и ще тече гладко, без изненади и сътресения. Текат процеси, които ще ви изведат напред в професионално отношение. Вечерта ще ви се иска да споделите проблем с близък човек и ще търсите компанията му.

Близнаци 

На работното място ще възникне нужда от допълнителни усилия, но и възнаграждението ще ви удовлетвори. Въздържайте се от крайни оценки, особено към хора, изпаднали в нужда. Ще разрешите успешно свой проблем и ще останете доволни от постигнатото.

Рак

Не мислете, че можете да свършите всичко сами. Позволете на околните да вземат участие в заниманията ви и така да споделите отговорностите. Не губете търпението си и ще видите, че животът ви ще стане по-лек. Скоро ще берете плодовете от труда си. Едно пътуване ще ви разнообрази и помогне да се отпуснете.

Лъв

Предстои ви натоварен ден. Бъдете гъвкави при взимане на решения. Хубавото е, че ще извлечете полза от всичко, което се случва около вас. Личните ви дела се развиват според очакванията ви.

Дева 

Постиженията в деловата сфера ще укрепят самочувствието ви. Не губете и секунда, действайте смело в избраната от вас насока. Заниманието ви за момента ви увлича и сте изцяло погълнати. Притежавате завидна увереност и това съвсем естествено ви води към желаните резултати. Действайте.

Везни 

Добре ще е, ако работите самостоятелно днес. В противен случай ще ви се налага да правите неща, които едва ли бихте желали. Обърнете внимание на любимия човека и се постарайте да го разведрите. Проблемите му не са малко и вашето присъствие е важно за него.

Скорпион 

Не бъдете ненужно хапливи, само защото делата ви не се подреждат по начина, по който си го представяте. По-ясно изразявайте мислите си, за да не се окаже, че те работят срещу вас. Насочете се към занимания, с които бихте постигнали по-бързи резултати, това ще подобри настроението ви.

Стрелец 

Динамичен и напрегнат ден очаква Стрелците. Оставете по-маловажните неща за по-късно и се съсредоточете върху неотложните си ангажименти. Едва ли е възможно да предвидите всичко, а и не е необходимо. Самообладанието ви ще бъде поставено под въпрос при заплетена ситуация, но близък човек ще ви помогне. Починете си вечерта сред приятна компания.

Козирог

В сътрудничество с още някого ще работите по юридически казус или друга, планирана задача. За други основната грижа днес ще са нуждите на семейството и в тази връзка ще предприемете конкретни действия. Възможно е нечие поведение да ви настрои отрицателно, но запазете търпение.

Водолей 

Овладяно чувство ще ви помогне да посрещнете едно предизвикателство и това ще повиши настроението ви. Използвайте познанствата си, като открито споделяте намеренията си. Подарете си повече време за себе си, нуждаете се от това. Роднини ще ви потърсят за съдействие, не ги пренебрегвайте.

Риби
Много от нерешените проблеми на предишната седмица ще ви занимават и днес. Разнообразие в живота ви ще внесе среща с представител на противоположния пол, който не ви е безразличен. Бъдете полезни на околните, но не се натоварвайте прекалено с чужди грижи.