close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 09 септември 2018 г.

horoskop-9

Овен

В добра форма и неподатливи на влияние, повече ще се съобразявате със собствените си желания и по-малко с чуждите. Пътуванията ви ще са за развлечение и по-малко натоварващи, стига да сте отговорни, като водачи. В общуванията бъдете дружелюбни, насърчавайте добрите идеи и по-често се усмихвайте.

Телец

Съвместните действия с роднини и партньори ви гарантират добри резултати. Умението ви да общувате ще ви помогне по-скоро да се сдобиете с желаните от вас неща. Наред с добрите новини обърнете внимание на здравето си, което може да ви създаде проблеми.

Близнаци

Денят ви носи известно спокойствие. Професионалните ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата ви няма да ви тревожи. Единствено семейната среда е не такава, каквато би ви се искало. Опитайте се да бъдете ведри и доброжелателни. Всеки има право на лична свобода, и вие трябва да сте последните, които да искат да я нарушат.

Рак

Недоразумения и криво разбрани думи ще изострят отношенията в семейството. С търпение и желание ще разрешите голяма част от тях. Погледнете философски на проблемите и отстъпете в спорна ситуация. Жестът ви ще се оцени. Служебната ви ангажираност за момента ви отдалечава от любимия човек.

Лъв

Денят ви ще е наситен на събития, въпреки почивният ден. От вас зависи дали ще го направите и приятен. Станете добронамерени към близките си и ще ви отговорят със същото. Така ще привлечете добрите сили и те ще ви помагат и занапред. Моментът е подходящ за обмисляне и вземане на решения свързани с бъдещи начинания.

Дева

С много енергия и желание за развлечения ще посрещнете и този ден. Толкова сте жизнени, че сякаш като с магнит ще привличате околните. Нещо повече. Нагласата ви към авантюри може и да нарани някого, на когото особено държите. Материални придобивки ще допринесат още повече за доброто ви настроение.

Везни

През този ден отдайте цялото си внимание и любов на най-близките си. Направете им приятна изненада. Не давайте заеми и внимавайте да не станете жертва на измама или кражба.

Скорпион

Посветете деня само на себе си. Занимавайте се единствено с приятни за вас неща, и в никакъв случай не реагирайте на семейните капризи. Предстоят ви напрегнати дни и се нуждаете от зареждане с положителна енергия и много бодрост. Няма да ви липсва творческо въображение, което да насочите в желаната от вас насока.

Стрелец

Денят ви ще бъде успешен, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с много любов и семейна топлина.

Козирог

Добро настроение и спокойна атмосфера ще ви съпътстват през този ден. Ще се радвате на компанията на вашите близки. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохол. Отделете време за спорт.

Водолей

Повече от всякога желаете промяна на нещо в живота си и сега това ще се случи. Повярвайте в себе си и не се колебайте дълго. Едно навременно решение би ви помогнало много. Нуждата ви от разнообразие ще ви срещне с интересни хора. Един приятел може да ви бъде полезен в това отношение.

Риби

Обхванати сте от желание да се усамотите и да сложите в ред личните си неща. Отделете повече време за самите себе си, нека околните останат на заден план за момент. Ще трябва да вземете важно решение, от което зависят и други хора. Ако не сте сигурни в чувствата си към определен човек, не го заблуждавайте.