close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 март 2018 г.

horoskop 12

Овен

Имате добра мотивация и това си личи от работата ви. Резултатите от нея ще ви направят горди и което е по-важно ще ви донесат материални придобивки. Не пренебрегвайте мнението на сърдечния си партньор. Заедно можете да поставите едно добро начало, както в областта на бизнеса, така и в творческата сфера.

Телец 

Въпреки всичко, което е възможно да ви се случи днес, вие запазвате доброто си настроение и сте способни с добра дума да посрещнете всекиго. Възможни са разочарования от хора, с които ви свързва старо познанство. Личната ви дисциплина е завидна, на вас може да се разчита. Очакват ви материални придобивки.

Близнаци

Заемете се навреме с организацията на делата си и не допускайте нещо непредвидено да ви попречи. Ще работите и с непознати хора, с които ще трябва да се съобразявате. Но вие можете да се справите с всякакви предизвикателства. Постигате успехи и благодарение на устойчивостта си.

Рак

Служебни въпроси ще изискват от вас адекватни реакции и бързи решения. Съобразителността ви е всеизвестна, съобразете се и с другите, ако делите общ бизнес и имате общи цели. За всички денят ще създаде възможности за подобряване на финансите, но по различен начин ще ги използвате. От вас зависи успеха.

Лъв

Ще защитите интересите си днес, но са възможни и неудобства, породени от конкуренцията. Благодарение на добрите си контакти и енергията, която влагате в работата си, ще постигнете целите си. Не потискайте порива си, има с кого да споделите всичко, което ви вълнува, без да причинявате някому тревоги.

Дева

Ще работите за постигане на договорености от взаимен интерес – професионални, финансови или по бизнес. Резултатите от тези срещи ще дойдат по-скоро, отколкото предполагате и успокоени ще си отдъхнете. По отношение на личен въпрос бъдете по-търпеливи и не предизвиквайте събитията, колкото и да ви се иска обратното.

Везни

Времето и положените усилия през последните дни не са напразни. Чувството ви за справедливост ще ви подскаже правилния път към човек, който се възползва от доброто ви отношение към него. Семейни дела ще ви ангажират с пътуване, но всичко ще приключи добре за вас. Посъветвайте се със специалисти за предстоящите си проекти.

Скорпион

Стойте настрана от конфликти днес, затова в противен случай рискувате да отпадне ваш ангажимент, на който възлагате големи надежди. Работата ви има променлив успех, но просто ситуацията в момента е неблагоприятна. За сметка на това обаче в личните си взаимоотношения сте истински щастливи, тъй като сте заобиколени от близки до сърцето ви хора.

Стрелец

Ще се убедите, че настъпва края на проблемен период от живота ви. Ситуацията постепенно се нормализира и вие най накрая ще имате възможност да си отдъхнете. Помислете за приятните неща, за които сте бленували, когато сте били най-заети и им се посветете. Ще се радвате на разбирателство с близките си и на споделени чувства с любимия човек.

Козирог

Добре ли сте вие, ще се чувстват добре и околните. За това се погрижете да не ви липсва нищо от това, което ви дава импулс и настроение за творчество. С градивно отношение сте към проблемите на работното място и в живота въобще, което ви прави предпочитани за партньори. Безпогрешно ще планирате бъдещите си ходове.

Водолей

Този ден най-вероятно ще е натоварен, тъй като се заемате с ангажименти, които е трябвало да свършите преди доста време. Приемете спокойно факта, че част от плановете ви ще се променят, защото това наистина ще е по-добре за вас. Действате смело в област, в която се чувствате в свои води и резултатите скоро ще бъдат налице. Среща вечерта ще промени отношението ви към някого.

Риби

Усилията ви да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви, ще ви направи по-внимателни към детайлите в работата. Ще се възползвате от обстоятелствата и без да жалите силите си, ще докажете, че основателно може да се разчита на вас. Финансовата стабилизация постепенно се превръща в тенденция за вас.