close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 март 2018 г.

horoskop 13

Овен

Ще изпъкнете със силата на разума и човешкото си поведение, правейки възможни неща, в които други преди вас са се провалили. Успешно решаване на служебен проблем, както и находчиво решение по тревожна тема от ежедневието. Ще получите предложения, които в голямата си част ще удовлетворят търсенията ви.

Телец 

Този ден ще мине спокойно, ако съумеете да не се забъркате в нито една конфликтна ситуация около себе си. Отпуснете се и се наслаждавайте на спокойствието около вас. Не се наемайте със задачи, които не са по силите ви. Искате да помогнете на определен човек, но най-добре ще е той сам да се справи.

Близнаци

Няма значение дали колегите и работодателите ви приканват да направите стъпка напред в кариерата си – ако вие самите смятате, че е дошло времето за нея, тогава го направете. Не е нужно да оправдавате чуждите очаквания, а само своите такива.

Рак

Всички усилия, които положихте, за да получите одобрението на хората с позиции и власт, може да се окажат напразни, ако днес позволите на емоциите си да вземат превес. Ако в чуждите очи се покажете като егоцентрични или нестабилни, оправданията няма да имат смисъл.

Лъв

Като коректни партньори ще спечелите вниманието на хора, търсещи услугите ви, с което ще повишите отговорностите си. Наред с тях ще утвърждавате авторитета си на работното място, което ще ви носи и умора. Най-вълнуващите преживявания ви предстоят вечерта – с партньори и с приятели ще се насладите на близостта си.

Дева

Пред много от вас се откриват реални възможности за финансова стабилизация. Пуснете находчивостта си в действие, работете и осигурете бъдещето си, своето и на семейството си. Ако излъчвате увереност в себе си ще спечелите внимание, уважение и бъдещи поръчки. Не показвайте негативното си отношение към когото и да било, не говори добре за вас.

Везни

Жертвите, които направихте в миналото, ще ви се отплатят през следващите няколко дни по начини, които не сте очаквали. Това, което ще спечелите, ще бъде в пъти повече от това, от което сте се съгласили да се откажете, така че не се оплаквайте – заслужава си!

Скорпион

Трудът ви днес ще носи видими резултати, а ако е насочен в полза на други хора, ще получите признание и духовно удовлетворение. От това ще ви стане по-леко на душата и делата ви ще потръгнат ускорено напред.

Стрелец

Пред вас стоят много задачи за решаване, но ще намерите сили за да се справите. В деловата сфера ще трябва да покажете твърдата си решимост да приключите свой проект, защото няма да липсват провокации, тласкащи ви в друга посока. Гледайте позитивно и не се отказвайте от намеренията си.

Козирог

Плодотворни разговори ще направят денят ви успешен. С умението да се поставяте на мястото на отсрещната страна ще си спечелите стратегическо предимство. Не насилвайте късмета си. През днешния ден той наистина е в изобилие, но все пак имайте мяра.

Водолей

Настроението ви ще е променливо, но не и разколебани в намеренията си. Взаимоотношенията в семейството ще ви носят повече сигурност, взаимното доверие, доказало се през годините е факт, който не подлежи на съмнение. Постигнали не малко, ще споделяте преживяванията си с близки или приятели вечерта.

Риби

Следвайте творческата си мисъл и ще постигнете напредък в заниманията си. Видимо ще подобрите финансите си, а и не само тях. От онези хора сте, които не оставят делата си на случайността. Срещите с приятели ще ви донесат настроение и помогнат да се освободите от притесненията си.