close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 февруари 2019 г.

horoskop 16

Овен

Този ден ще ви донесе много приятни емоции. Ще успеете да приключите с всички ангажименти в срок и в останалата част от деня ще се отдадете на любими занимания. Не допускайте дребни проблеми да ви развалят настроението.

Телец

Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности за приятно и освежаващо прекарване на почивните дни.

Близнаци

От вашата отговорност зависи доколко ще съумеете да подготвите почвата за успешния ход на предстоящи събития. Ако сте достатъчно настоятелни, можете да се надявате на очаквана развръзка. Позволете си и малко време за себе си. Имате нужда да останете сами. Не се колебайте да си осигурите това, което душата ви иска.

Рак

Не превръщайте емоциите си във водещи, следвайте разума си и ще си спестите разочарования и неприятности. Озадачавате партньорите си с поведение, което никой не очаква от вас. Не допускайте проблемите да ви променят в неблагоприятна посока. Имате сили да се справите, направете го.

Лъв

Като отговорни хора, ще се погрижите за задълженията си, оставяйки всичко останало на за по-късно. Общуването с приятели ще внесе повече настроение и желание за развлечения. Текат трансформации, които могат да повлияят на общото ви разположение, не се притеснявайте, ако се почувствате и раздразнителни.

Дева

Чувствате се свободни и уверени. Не ви терзаят никакви колебания и се радвате на завидна душевна хармония. Близките ви търсят опора във вас. Денят е забележителен за вас. Може да очаквате всичко. Предизвикателства от всякакъв род, ще проверят личната ви сила. От вас зависи дали ще се справите, но със сигурност притежавате необходимото за да го сторите.

Везни

Ще попаднете в печеливша ситуация, за което ще ви помогнат верни приятели. Не мислете, че амбициите ви са прекалено високи, възможно е резултатите да надхвърлят очакванията ви. Необходима е повече упоритост от ваша страна, а не да се отказвате при първата трудност. Бъдете постоянни.

Скорпион

Проявявайки непримиримост към нередностите около вас, ще си навлечете главоболия и обтягане на отношенията с определени хора. Наясно сте с претенциите си, но не изпадайте в крайности, очаквайки бърза промяна у другите. Това ще породи разногласия помежду ви, които могат да предизвикат раздели.

Стрелец

Нуждата от почивка ще ви подтикне да направите нещо повече за себе си и семейството си. Не са изключени пътувания, на близки или по-далечни разстояния, както и запознанства с хора, с които ще се сближите. С подкрепата на влиятелен човек ще стане възможно реализацията на нов проект.

Козирог

Не всичко, с което ще се занимавате днес ще ви носи удовлетворение. Възможни са главоболия и други неприятни емоции. Въздържайте се да правите оценки на другите и ще си спестите част от нервите. По-лесно ще стигнете към сърцето на любимия си, ако проявите разбиране към проблемите му.

Водолей

Вървите бавно, но уверено към успеха си и не позволявате на никой да ви отклонява от пътя ви. Ако потърсите подкрепа няма да останете разочаровани. Любовни вълнения ще направят вечерта ви по-различна. Длъжници сте някому и не се опитвайте да омаловажите отсъствието си край него.

Риби

С лекота и умение ще предизвиквате ентусиазъм у хората. И това е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса, одобрете го от сърце и бъдете щедри в похвалите си. Денят е подходящ за търговия с недвижими имоти.