close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 март 2019 г.

horoskop 17

Овен

Днес ще се чувствате страхотно. Нищо няма да притеснява ума ви. Всичко ще се случва според очакванията ви. Свободният ви дух няма да се чувства в капан от нещо или от някого. Отличен момент да постигнете всичко.

Телец

В чудесно настроение са повечето от представителите на знака днес. Гледате леко на живота и се опитвате притесненията на работата да не ви се отразяват. Имате възможността да си починете и да прекарате повече време сред близките си. Не се притеснявайте от забележката на свой близък относно въпрос, който силно ви вълнува.

Близнаци

Не мислете за страховете си, подарете си един хубав ден. Заслужавате го. Освободете се от всичко, което ви натоварва и потърсете приятни начини за отмора. Има хора, които с готовност биха откликнали на желанията ви, стига да не ги пренебрегвате. Семейството ще ви подкрепи и заедно ще подобрите настроението си.

Рак

Наложете си да не мислите за трудностите около вас, споделеното време с близките ви е по-добрият вариант за деня. В личен план ще бъдете в изгодна позиция и осъзнавайки това, ще предприемате решителни стъпки, водещи към целта ви. Ако ви обхване желание да се освободите от излишните неща около себе си, не ги изхвърляйте. Част от тях може отново да ви заинтригуват.

Лъв

Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.

Дева

След усилената работа през последните дни спокойно можете да отредите този ден за почивка. Атмосферата у дома ви е приятна, което е отлична предпоставка за мързелуване. Събирате сили за нещо важно, което ви предстои. Съобразете се с желание на човека до вас дори това да не ви допадне. Така със сигурност ще си спестите неприятности, а и ще направите щастлив партньора си.

Везни

Ще се заемате с изпълнение на конкретни задачи днес и предпочитате да не губите ценно време. Очаквате прекалено много от човек от обкръжението ви, и е твърде възможно той да не оправдае доверието ви. Разчитайте най-вече на себе си и не бързайте да приемате всичко за приключило.

Скорпион

Днес ще работите върху поизостанали проблеми. Ще решите семеен въпрос, свързан с наследствен имот. Ще се изненадате приятно от благоразположението на отсрещната страна. Ако вложите парите си в изгоден бизнес, имате всички шансове да успеете. Усилията ви, свързани с интелектуална дейност, се увенчават с успех.

Стрелец

С интерес ще усвоявате нови умения днес. Чувствате се добре, когато сте заобиколени от приятели, и когато правите желани неща. Поемате ангажимент, който впоследствие ще се окаже по-труден, отколкото сте планирали. Въпреки това се постарайте да намерите достатъчно време за близките си.

Козирог

Ще споделяте доброто си настроение с околните и ще търсите възможност за съвместни изяви. Имате реален поглед върху живота и това ви помага да градите стройно плановете си за бъдещето. Моментът е подходящ за нововъведения от всякакво естество. Не се колебайте и действайте.

Водолей

Подхождате изключително внимателно към определен проблем днес и това предполага и добрите резултати, които постигате. Не допускате странични хора да се занимават с нещо важно за вас, затова рискувате дори част от свободното си време, за да се справите с даден въпрос. Привлечени сте от очарователна личност, която също не е безразлична към вас.

Риби

Не бъдете придирчиви към онова, което ви се предлага даром. Използвайте пълноценно шансовете си, но не злоупотребявайте с късмета си. Чувствате се във върхова форма, самочувствието ви е добро и това ви прави още по-щастливи. Вашето добро настроение се отразява благотворно и на околните.