close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 февруари 2019 г.

horoskop 17

Овен

Няма да ви липсват приятни изненади. За да се възползвате от даденостите трябва да бъдете в добро състояние на духа, без да се натоварвате излишно. Избягвайте конфликти и търсете разбирателството. Трябва да се запази мира в семейството. Успешна бизнес придобивка ще повиши самочувствието ви.

Телец

Нуждаете се от спокойствие и подходяща среда за развитие на идеите ви. В тази връзка ще се погрижите за работата си и в същото време ще намерите отговорите на въпросите, които търсите. Подобрявайки психическата си и физическа устойчивост, на практика повишавате шансовете си за успех във всяко отношение.

Близнаци

Фактът, че разчитате преди всичко на себе си ви прави успешни, независимо от посоката на вятъра. Отговорностите ви ще се повишат и предвид добрите ви позиции, а и заради други заслуги вниманието към вас ще ви радва. Дистанцирането ви от определени кръгове може да се изтълкува погрешно, но вие най-добре си знаете как да се държите.

Рак

Не се и старайте да угодите на всички около себе си, важното е да живеете пълноценно и в синхрон с вътрешния си глас. Не изхвърляйте нищо, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Предстои ви желана промяна, която значително ще свали напрежението, още повече, че ще има с кого да я споделите. Насладете й се.

Лъв

Посветете този ден на вашия сърдечен партньор. Имате нужда от разтоварване, а с някой друг не бихте си починали така добре. Веселостта и чувството ви за хумор действат освежително и на околните, но най-добре отклонете поканите на други хора за тази вечер.

Дева

Денят ще ви донесе възможности да покажете истинската си същност. Изяви на творчески способности и всеотдайност към любими хора. Ще изпитате влечения към забави и нова любов. На други им предстоят приятни емоции от сбъдването на позабравени желания. Чувствате се щастливи.

Везни

С повече усилия днес ще постигнете намеренията си. Затрудненията ви няма да са по ваша вина, но така или иначе ще отнемат от енергията ви. За да възстановите силите си намерете време за спорт или други приятни занимания. Радостни ще останете от развитието на личен въпрос, отнасящ се може би до нова работа.

Скорпион

Днес ще имате усещането, че времето ви е твърде ценно и имате да свършите доста работа. Имате бърза мисъл и комбинативни способности, така че ще успеете да се справите с нещата, които зависят от вас. Ще откриете ценни заложби в човек около вас.

Стрелец

Превъзходството ви над някого е само в предположенията ви, за това бъдете реалисти. Бъдете толерантни към хората около вас, защото е сигурно, че те се нуждаят от вниманието ви. Изразявайки ясно мислите и намеренията си, както и споделяйки техните, денят и настроението ви ще станат по-слънчеви.

Козирог

Този ден благоприятства започването на нещо ново. Не се задоволявате с изпълнението на обикновените си задължения, нещо повече, не са ви досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта ще сте в приятна компания. Очакват ви вълнуващи и споделени емоции.

Водолей

Ако до себе си имате приятни хора със сигурност ще се чувствате добре. С подкрепата на приятел ще приключите задача, която интересува и двама ви. Проблемът бързо ще се разреши и ще спечелите. С постоянство ще придобиете увереност в себе си и ще трасирате пътя си напред. Любовни вълнения ще присъстват край вас.

Риби

Ще се чувствате чудесно, ако се отдадете на романтични приключения, които безусловно ще ви направят щастливи днес. Отново ще изпитате желание да се харесвате, да промените външността си. Промяна на местоработата или естеството на заниманията ви, ще се отрази много удачно на бъдещите ви планове. Помислете си.