close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 февруари 2017 г

horoskop 27

Овен 

Контактите, установени днес, са повече от обещаващи, а професионалните ви ангажименти се развиват по планирания от вас начин. Нямате причина да сте недоволни, затова се отпуснете и прекарайте вечерта в спокойна домашна обстановка. Отделете повече време на най-близките си.

Телец 

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Близнаци 

Не давайте оценки и не правете обобщения на работното място за да избегнете сблъсъци с колегите. Гледайте собствената си работа и не си губете времето в излишни приказки. Захващате се с проблем, чието разрешение не е невъзможно, ако не му се отдадете. Материални придобивки за някои от вас.

Рак

Ще останете адекватни на събитията и няма да позволите на умората и емоциите да определят поведението ви. Ще проявите изобретателност при взимане на решения. Разчитайте на себе си, но не отказвайте и подкрепа от колега.

Лъв

Днес се предпазвайте от загуби, защото едва ли ще имат благоприятен ефект върху устойчивостта ви в професионален, материален или личен план. Мнозина от вас ще извадят на преден план амбициозните си проекти, което може да ви направи желани делови партньори.

Дева 

Получавате необходимата ви информация. Можете по-точно да планирате действията си. Изпълнени сте с ентусиазъм, но по-важното е че знаете какво точно искате. Денят може да бъде много успешен. Тези от вас, които си търсят работа е много вероятно днес да попаднат на привлекателно предложение. В началното възнаграждение може и да не е впечатляващо, но сами разбирате, че перспективите са много добри.

Везни 

Някои от вас са се заели с трудна задача на работното място, която изисква много усилия и време. Вие обаче сте твърдо убедени, че ще се справите, още по-мотивирани ставате когато забелязвате скептицизма на околните. Наистина шансовете ви са много добри, а вашата енергия и упоритост са впечатляващи. Вечерта ще имате повод за радост.

Скорпион 

Добре преценявайте действията си, не правете неща, които да ви отдалечават от другите. С повишените си изисквания към всички постигате резултати, но трупате емоционално напрежение. Избягвайте конфликтите. Не забравяйте, че сте длъжници на хора, които са били коректни към вас. Използвайте някое отработено средство за да спечелите отново вниманието им.

Стрелец 

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Хубавите моменти за вас сега предстоят, но като че ли ще започнете да ги усещате след като обърнете внимание, че интимната половинка се вслушва в изказаното от вас мнение.

Козирог

Днес в реда на нещата е дори един по-песимистичен поглед към света. Прекалено много неща трябва да предвидите, за да си позволите да се отпускате. По-добре предвидете лошите варианти, пък ако ви се разминат, толкова по-добре.

Водолей 

Трябва да си обръщате повече внимание. Започва благоприятно време за реализация на планове и замисли но се постарайте да бъдете реалист и да не надценявате своите сили и възможности. В професионалната сфера може да се сблъскате с огорчения и разочарования, но това не е повод да напускате работата, която толкова харесвате. Желателно е на този етап просто да сте по-далече от шефовете.

Риби

Влечението ви към новото ще ви срещне с хора, имащи отношение към всичко онова, което ви вълнува и за което мислите. Ще подобрите способността си да вниквате в знаците на съдбата и да се възползвате от тях. Бъдете общителни и ще получите подкрепата, от която се нуждаете. Финансите ви ще се подобрят и ще ви помогнат да осъществите своя идея.