close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 ноември 2017 г.

horoskop 28

Овен

За бизнесмените денят ще е успешен, ще реализират финансови сделки и ще придобият власт над други активи. Характерно за всички от знака е, че без да се отказват от заявените участия, ще проявят активност и в други форми на изява, в бизнеса, в творческите форуми и лични задачи. Бъдете последователни и ще успеете.

Телец 

Изключително енергични сте днес, така че извлечете максимума от това. Не се ограничавайте по никакъв начин в нищо и не позволявайте друг да ви ограничава. Сега е момента да се развихрите и да покажете на света какво можете.

Близнаци

Започвате деня с повишена активност. Приемете сериозно очертаващите се ангажименти. За да се справите и да сте удовлетворени от резултата, ще ви е нужна и допълнителна помощ. Не пренебрегвайте с лека ръка желанията на любимия човек. Намерете време и за планиране на бъдещи ангажименти.

Рак

В събитие, значимо за повече хора, ще привлечете вниманието върху себе си. Дайте израз на конструктивните си мисли и предложения. Това ще ви сближи и ще създаде предпоставки за нови контакти и съдружия. Бъдете внимателни с храната, не прекалявайте с нищо и ще се чувствате комфортно.

Лъв

Деловите представители на знака ще заложат на професионалните си и бизнес-задачи. Ще проучвате нови възможности, но не избързвайте, преди да сте наясно с перспективите за приложението им. Дори и да нямате бързи резултати, не спирайте, ще постигнете желаното от вас.

Дева

Спокойно и без ярко изразена съпротива ще работите в подкрепа на интересите си. Находчиви и смели, ще постигате целите си със самочувствието на успели хора. Не пренебрегвайте заслугата на онези, без чиято подкрепа не бихте стигнали до тук, като не ги настройвате срещу себе си, за да не съжалявате.

Везни

Различни по вибрации емоции ще насищат деня ви, но е сигурно, че няма да скучаете. Очакванията ви са за повече във финансовата сфера, но бъдете доволни и от това. Предпазливостта ще ви бъде полезна във всяко едно отношение. Не пренебрегвайте чувствата на човека до вас, отнесете се с уважение, ако не погледът ви е насочен другаде.

Скорпион

Съвсем нормално е да имате различни възгледи за живота с тези на хората около вас. Време е да го приемете и да спрете да налагате мнението си. Това няма как да се случи. Ако продължите, само ще загубите уважението им.

Стрелец

Придобивате все по-голяма увереност в професионалните си качества и това ви дава много по-голяма свобода на действие. Няма да ви липсват благоприятни възможности. Насочете усилията си към подготовката за предстоящи ангажименти. Уверете се още веднъж, че сте се подсигурили срещу неприятни изненади. Радвате се на добро здраве и евентуалните притеснения в тази насока едва ли са основателни.

Козирог

Възможни са проблеми, свързани с работата, с университета или със ситуация, свързана с децата. Ще ви е необходимо малко време, за да овладеете нещата и да започнете да действате на пълни обороти.

Водолей

Страхотно е, че сте много амбициозни, но някаква ситуация днес ще ви напомни, че материалното и успехът не са най-важните неща в живота. Важното сега е да сложите емоциите си в ред. Работата може да почака, но близките не.

Риби

Търпеливи сте и това ви помага в осъществяване на целите. Успехът няма да ви подмине, нещо повече. Предстои ви стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде и нови възможности. Някои от вас ще помислят за покупка на ново жилище, други ще започнат ремонт. Приятели ще ви помогнат да подобрите организацията си.