close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 ноември 2018 г.

horoskop 28

Овен

Днес се заемете с работа, защото денят е твърде успешен за вас и не си струва да го губите със стоене вкъщи. Имате невероятен късмет и нещата се нареждат според очакванията ви. Не мислете за лични тревоги, сега е вашият час на професионалното поприще.

Телец

Заставайки на принципни позиции, ще изразите становището си и ще бъдете чути. Чувството ви за справедливост ще надделее и няма да позволите на никого да се почувства ощетен от вас, нещо, което ви прави чест и говори за духовна извисеност. Постоянството ви в една връзка ще обърне нещата във ваша полза.

Близнаци

Трябва да положите повече усилия, за да постигнете онова, към което се стремите. Околните очакват от вас изпълнение на делата, а не само обещания. Възможно е тъкмо в решителния момент преумората да си каже думата, затова пестете енергията си. Усетете любовта, насладете и се и я изпратете на света.

Рак

Подредете приоритетите си и не се захващайте с много задачи едновременно. Погрижете са да приключите в срок поетите ангажименти, като дадете предимство на онези, които ви касаят и в личен план. Не бъдете прекалено придирчиви към близките си, споделете грижите им. Здравето ви се нуждае от допълнителен прием на витамини и превантивни мерки срещу вирусите.

Лъв

Задачите, с които ще се заемате е добре и да ги довършите докрай, ако искате да получите желаните резултати. Повечето от вас ще бъдат в добро настроение и с лекота ще осъществяват контакти. Обстановката ще е благоприятна за творчески изяви.

Дева

Материални придобивки ще подобрят настроението ви. Нямате причини да сте недоволни от живота си. Дава ви се добра възможност да успеете, от вас зависи на къде ще насочите интересите и усилията си. Не търсете несъществуващи причини да се оплаквате, има толкова неща, заради които си струва да се живее.

Везни

С лъчезарното си и приветливо отношение повишавате активността и на хората, с които общувате. Работата ще ви спори и ще тече гладко, без изненади и сътресения. Вечерта ще ви се иска да споделите проблем с близък човек и ще търсите компанията му.

Скорпион

Много вероятно е днес да почувствате раздразнение и повишено емоционално напрежение. За да избегнете стреса, или по-точно да се разтоварите от него потърсете компания на приятни за вас хора. В служебен план не се ангажирайте с повече от обикновените задачи.

Стрелец

Любовта ви към близките и любимия човек е споделена. Ще се радвате на внимание и нежни грижи. В службата се постарайте да сте максимално концентрирани за да избегнете укорите на шефа. Ако можете да откажете едно пътуване – направете го.

Козирог

Днес се опитайте с личните си усилия да компенсирате многобройните неприятности, струпали ви се на работното място. Стремете се да контролирате разходите си в материален план, защото само така ще можете да се предпазите от финансови проблеми.

Водолей

Прагматичният ви подход към всичко, с което се захващате носи резултати. С конкретни действия ще изразите подкрепата си към някого, нечия кауза или друга благородна идея, служеща на доброто. За разлика от външната ви активност, личният ви живот се нуждае от обновление.

Риби

Денят ви ще е наситен на събития, емоции и вълнуващи срещи. Сред съмишленици и хора, които обичате ще споделяте мисли, намерения и по-приятни неща, както ви се харесва. По-често изразявайте готовността си да сте полезни на другите, това ще ви зарежда с любов и енергия, обогатява с приятели и нови възможности.