close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 юни 2017 г.

horoskop 28

Овен

Изцяло от вас ще зависи посоката, в която ще се развивате. Не бъдете прибързани в реакциите си, търпеливо изслушвайте партньорите си и трезво вземайте решенията си. В личен план ви очаква нещо приятно, на което можете да се отдадете с цялото си сърце.

Телец 

Работейки по приключването на свой проект, пренебрегвате други важни неща в живота си. Така сами се лишавате от внимание, нежност и любов, каквито често установявате, че ви липсват. Изберете правилната насока и проявете постоянство и ясна позиция, с които можете да подобрите работата и бита си.

Близнаци 

Затрупани сте от работа и идеи, които чакат ред за осъществяването им. Самостоятелните ви изяви ще ви осигурят предимство, а и късмета ще е с вас. Не се вглеждайте в дребните и несъществени неща. Покажете възможностите си.

Рак

Умората от работа и грижи изисква да си починете. Потърсете начини за разтоварване от стреса. На някои от вас ще им се наложи да се справят с неотложни задачи, но мислете позитивно и гледайте напред, хубавото предстои. Последващите развитията ще са във ваша полза, възползвайте се максимално.

Лъв

Трудностите от последните дни са преодолени и днес ще се заемете с преките си задължения и отговорности. Добронамерени сте в общуването и това прави всички около вас доволни. Предсказуемостта на поведението ви също помага за равновесието на силите.

Дева

От сутринта ще бъдете с добро настроение и добронамерени към околните, което до голяма степен ще улеснява всичките ви контакти. Не се разочаровайте, ако се получи разминаване между очакванията ви и реално случващото се. Приемете философски несгодите и продължавайте напред. Новини от близки хора.

Везни

Резултатите, които постигате на работното място ще се превърнат в мерило за други, които се занимават с подобна дейност. Но в личните си взаимоотношения с партньора са възможни разминавания. Това за сега няма да ви разтревожи особено, но в скоро време – може би.

Скорпион

Погрижете се за здравословните си неразположения, не допускайте нещата да се усложнят. Прагматичната ви мисъл и делови подход ще насочат усилията ви и ще постигнете удовлетворяващи ви резултати в професионалните ви начинания. Ще се изненадате от бързото им развитие.

Стрелец

Днес поставяйте пред себе си ясни за преследване цели и не се страхувайте да търсите съвет или подкрепа от страна на специалисти, приятели или близки. Благоприятни ще са покупките, с които ще имате възможност да подобрите значително стандарта си на работа и живот.

Козирог

Сложете ред в живота си. Необичайно е за вас да сте демотивирани и разколебани. С висок и непокорен дух ще се преборите с всичко, което ви пречи да бъдете себе си. И ще успеете. Пред вас стоят предизвикателства, които очакват вниманието ви. Имате и хора до себе си, с чиято любов и подкрепа може да стигнете далече.

Водолей 

Тази сряда внимавайте какви думи употребявате, за да не стане така че несъзнателно да нараните човека, който толкова силно обичате. Опитайте се сами да откриете новите си възможности в професионалната и финансова сфера.

Риби

С удоволствие ще се посветите на занимания, в които съзирате перспектива, носят ви настроение и вършите с удоволствие. И накрая ще се запитате има ли въобще такива. Да, има и там се крие разковничето на успеха. Пазете се от интриги и не позволявайте да ви въвличат в такива.