close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 декември 2018 г.

horoskop 29

Овен

Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.

Телец

Благоприятен ден, който повишава шансовете ви да се справите с трудностите и да постигнете целите си. Близките ви ще ви натоварят с финансови претенции. Уважете ги но не се изхвърляйте.

Близнаци

Ще ви липсва желание, за да се доказвате пред хора, които не будят уважението ви. Сами решете какво е най-добре за вас, но не пристъпвайте към едно или друго действие под нечие въздействие. Използвайте идеите си и помогнете на близък човек да преодолее затрудненията си. Погрижете се и организирайте тържество в негова чест.

Рак

Денят ви ще е натоварен и е добре да подредите по важност делата си за да ви стигне времето за всичко. Общуването с партньорите ще ви създаде напрежение, не бъдете прекалено припрени. Навреме ще осъзнаете, че с това си поведение може само да загубите. Помислете за по-справедливо възнаграждение на подчинените си.

Лъв

Трудът ви учи да не сте безразлични към чуждото внимание и подкрепа. Ползвайки се от тях, на свой ред също ще давате. Вътрешната ви убеденост, че го правите за добро и от сърце говори за духовно израстване. Други ще ги вълнуват придобивки, сред които и нов дом. Вечерта ще е спокойна, сред хора, с които се чувствате добре.

Дева

Денят е благоприятен за приключване на започнати задачи. Доверете се на хората около вас и им позволете да ви помогнат в задачите, които изискват повече ръце и енергия. Нуждаете се от разведряване на мисли и тонус, което ще постигнете, ако потърсите подходящите места за отмора.

Везни

Чувствате нужда от по-големи натоварвания и интригуващи предизвикателства. Денят е точно според желанията ви. Няма да ви остане време да си поемете дъх и едва ще смогнете да се справите с нещата, с които се захващате. Оставете задачите свързани с дома за следващите дни – близките ви могат да се справят и без вас.

Скорпион

Днес се справяте с лекота с всичко, с което се замете. Дори работа, която изисква немалко усилия няма да се окаже никакъв проблем за вас. Разчитате на изобретателността си когато ви се налага да се справите с нещо, което не сте вършили досега. Възможно е да ви се наложи да се занимавате с капризите на човек от обкръжението ви, подходете с търпение.

Стрелец

Имате много работа днес и едва ли ще се задържате дълго на едно място. Не се спирате пред нищо, за да постигнете целите си. Това е чудесно, защото винаги когато проявявате търпение печелите. Способността ви да се разбирате с различни хора ще се прояви днес, когато ще ви се наложи да излагате на много хора възгледите си.

Козирог

Можете да влияете на атмосферата около себе си и го правете в полза на мира и благополучието на всички. Бъдете отговорни към партньора си, с влечението си към авантюри може и да го нараните. Финансови придобивки и жестове на внимание ще ви помогнат да се освободите от известни притеснения за бъдещето си.

Водолей

Проблем, възникнал от нищото ще намери решението си. По отношение на материалното си благополучие ще получите съдействие от човек, ползващ се с голям авторитет сред хората, които считате за капацитети в сферата на интересите ви. Интимният ви партньор също ще ви помага да постигнете по-бързо целта си. Любовта е стимул за всеки, който е с открито сърце.

Риби

През днешния ден неколкократно ще благодарите на късмета си. Наистина пред вас се откриват прекрасни шансове, които ще бъдат умело използвани от комбинативната ви мисъл. Отделете част от времето си за вашите близки, те имат нужда от вас.