close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 юни 2017 г.

horoskop 29

Овен

Днешният ден определено ще бъде доста приятен за повечето Овни. Хората около вас ще ви осигурят добро настроение, за което ще им бъдете благодарни. Работата не ви създава никакви проблеми, правите всичко с удоволствие, което ви носи активи.

Телец 

Чрез конкретни действия от ваша страна ще съумеете да се освободите от голям товар, който в миналото не ви даваше нужния комфорт. Нужно е да бъдете последователни, защото само така ще успеете да подновите договор, обучение или дългосрочно сътрудничество.

Близнаци 

Денят ще ви предложи множество изгодни възможности в професионалната сфера, които задължително трябва да използвате. Част от родените под този зодиакален знак ще бъдат покровителствани от влиятелна особа.

Рак

Избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Раздвижете социалния си живот.

Лъв

Ако събитията ви изправят пред предизвикателства, не се тревожете. Ще се разминете с малки загуби. Оставете околните със собствените им задължения. Насочете вниманието си към получено делово предложение, от там ще дойдат добрите ви доходи. Хранете се здравословно, не прекалявайте в нищо.

Дева

Ще срещнете разбиране на идеите си, най-вече сред онези, които ви познават. Разумно е да не пристъпвате към договорености, а да обмислите в детайли условията, така защото да не накърните интересите си. Сделки с недвижими имоти или други търговски операции ще ви обогатят финансово.

Везни

Днес е изключително важно да владеете емоциите си, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, които можете да използвате за значителното увеличаване на приходите ви.

Скорпион

Мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Стрелец

Критични сте към работата си и това ви помага навреме да отстраните сериозен пропуск. Предстоят ви ангажименти, изискващи голяма концентрация. Денят може да бъде изтощителен. Добрите резултати, които постигате няма да компенсират натрупаната умора. Осигурете си необходимото разтоварване. Вечерта ще имате достатъчно време за това.

Козирог

Някои от вас днес ще са доста заети с непредвидени ангажименти, затова могат да отпаднат част от плановете ви, свързани с близки хора. Въпреки, че това най-вероятно ще е свързано с известни неприятности, най-добре ще е ако не пренебрегвайте работата си. Моментът е много подходящ да реализирате целите си, затова не се отказвайте от тях.

Водолей 

Този четвъртък се доверете на интуицията си и няма да сгрешите. Определете приоритетите си и не се заемайте с маловажни неща. Пестете силите си за момента на решителни действия. Привлекателен човек от огнен знак упорито търси вниманието ви.

Риби

Стремежът ви да сте информирани и в крак със събитията на деня ще ви подтикне да засилите контактите си с подходящите хора. Това ще ви осигури предимство в много отношения, но и задължи да се съобразите със законовите норми и изисквания. Нежна връзка или романтичен флирт ви зареждат с хубави очаквания.