close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 30 декември 2017 г.

horoskop 30

Овен

Денят е спокоен и изпълнен с рутинни занимания. Очаква ви приятна изненада в личен план свързана с ваш близък в чужбина. Мнозина от вас може да изберат домашния уют днес с риск да пропуснат интересни събития навън. За сметка на това със сигурност ще си спестят сериозна настинка. Очаква ви вълнуваща вечер.

Телец 

Очаква ви спокоен ден, в който ще имате възможност да се посветите на любимите си занимания и на доброто настроение, което цари около вас. Работата ви днес също ще бъде успешна, ако желаете да се заемете със сериозни дела. Приятел има нужда от съвета ви, затова бъдете на негово разположение. Нещо интересно ще привлече вниманието ви вечерта.

Близнаци

Добрата физическа форма, в която сте ви прави работоспособни и можещи да се справите с всичко. По естествен път ще дойде и подобряване на финансовото ви състояние, а от там и на самочувствието ви. Страстта ви към приключения ще ви срещне с интересни хора и места. Радостта ви ще е споделена.

Рак

Днес ще се насочите към занимания, които са в разрез с традиционните ви задължения. Чувствате се отегчени от ежедневието си, поради което духовните ви търсения ще са особено силно изразени. Заредете се с повече оптимизъм.

Лъв

Повече ще си помогнете, ако се освободите от мрачните си мисли и предположения. Здравословното ви състояние също се нуждае от грижи, дори и да не съзирате тревога. Хубаво настроение ще ви създаде нечие желано присъствие, нещо повече. Ще планирате бъдещето си заедно, в случай, че все още нямате общо семейство.

Дева

Късмет днес ще имат по-находчивите сред вас. Може би ще успеете да осъществите дълго отлаган замисъл. За това ще ви помогне и благоприятната обстановка, която ви създават околните. Не влизайте в пререкания за дреболии, независимо за какво става дума. Обърнете повече внимание на половинката си.

Везни

Не допускайте раздразнението ви от нещо маловажно да провали доброто ви настроение. На някои ще им се наложи да станат арбитри в един спор, но с присъщата си отговорност и ангажираност към другите ще се справите. С партньора ви ще укрепите отношенията си и това ще направи и двама ви щастливи.

Скорпион

Около вас ще има хора, които с недоброто си настроение ще ви влияят негативно. Направете нужното за да предотвратите евентуалните недоразумения. Усещането ви за баланс е безупречно, използвайте го. Ако се нуждаете от приятелско обкръжение, не се колебайте да го потърсите.

Стрелец

Този ден ви предлага различни предизвикателства, но най-добре ще е ако следвате плътно целите си и не позволявате интересни хрумвания на околните да ви разсейват прекалено много. Направете нещо приятно за човека до себе си, нещо което знаете че ще му хареса. Вечерта ще попаднете на място, което ще ви очарова. Попадате в центъра на вниманието на околните.

Козирог

Добре свършена работа или развитие на събития, които очаквате ще подобри настроението ви. Ще бъдете в обкръжението на хора, с които споделяте мисли, чувства и преживявания. С добро чувство ще се отнесете към човек, който има нужда от нечия подкрепа и без да търсите извинение пред себе си, ще го подкрепите.

Водолей

Започната задача ще погълне повече време и средства от предвидените, което няма да ви се хареса особено. Не проявявайте капризи и довършете всичко, с което започнете деня си, за да са реални очакванията ви. Предстоящо пътуване или друго начинание ще ви създадат притеснения, които бързо ще овладеете.

Риби

Бъдете наблюдателни и разчитайте знаците, които срещате. Така ще изградите вярна представата си за събитията и хората, защото е знайно, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Добре обмислените ви действия ще насочат енергията ви към конкретни проявления с видими резултати.