close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 31 декември 2017 г.

horoskop 31

Овен

Днес в  личен план избягвайте да предприемате импулсивно ходове, особено ако сте под влиянието на множество разнородни емоции. Търпението, постоянството и желанието ви за стабилност в живота в случая трябва да имат водещо за вас значение. Постарайте се да проявите разбиране към желание, изразено от интимната половинка през новата 2018 г.

Телец 

Днес някой може да се опита да ви развали настроението. Накажете виновника с широка усмивка и спрете желанието му. Не позволявайте това да помрачи празника ви.

Близнаци

Днес настроението ви ще е променливо. Мечтателни и чувствителни, ще бъдете истински пазители на своя собствен свят. Насочете енергията си към нещо полезно и в празничен интерес за повече хора. Това ще внесе повече спокойствие в душата ви и в същото време ще запазите независимостта на духа и стремежите си.

Рак

Настроението ви може да е променливо. Най-добре е да се опитате да се усмихнете. Всичко лошо е останало зад вас. Предстои само най-доброто.

Лъв

През днешния ден използвайте въображението си, за да придадете повече празничност за посрещането на 2018 година. Не се дистанцирайте от смелостта на решенията и поведението си, особено в днешния празничен ден. Днес ще върнете вярата на мнозина към себе си, стига ви откровеност и корекция на собствените грешки, а  това е начин да покажете някои пропуски.

Дева

През днешния ден не се опитвайте да се ангажирате с няколко неща наведнъж: първо, няма да успеете да се справите в кратките срокове, които имате, а от друга страна – ще посрещнете с излишно вътрешно напрежение настъпващата 2018 година. Част от вас ще бъдат застигнати от новина, която ще внесе радост в празничния ден.

Везни

Днес ще сте толкова работно настроение, че може да пропуснете, че предстои посрещането на Новата година. Запишете идеите си и се впуснете в купона.

Скорпион

Много от представителите на знака ще се почувстват загадъчно спокойни и ще имат усещането, че всичко се случва на точното място, с подходящите хора и то по очаквания празничен начин! Бъдете по – упорити в изясняването на проблем с половинката, защото са налице прикрити емоции! Днес ще разберете колко много значите за най- близките до вас хора.

Стрелец

Днес повечето от вас ще чувстват необходимост да се справят адекватно с текущите си празнични отговорности от материален и личен характер! Концентрирайте усилията си върху възможността да приложите много повече изненадващи идеи, отколкото предварително очаквате. Очаква ви приятна и забавна изненада в любовта!

Козирог

Днес трябва да бъдете внимателни при правенето на покупки. Пазете под око портфейла си или проверявайте добре качеството на избраната от вас стока.

Водолей

През днешния ден не се поставяйте в състояние на зависимост и не допускайте деградивни компромиси, с които ще навредите единствено на себе си. Вечерта посрещнете 2018-а с вярата, че ще бъде по-добра и успешна година за вас в професионално, в материално и в лично отношение.

Риби

Днес не си губете времето в това да разсъждавате в това кой какъв е. Фокусирайте се върху празника и това да си изкарате добре. Нищо друго сега не е от значение.