close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 31 март 2017 г.

horoskop 31

Овен 

Излъчващи ведрина и добро настроение, ще благоприятствате развитията около себе си. Създадената от вас добра организация ще се отрази на ефективността на труда ви, а също и на семейните дела. В състояние сте с гъвкавата си и прагматична мисъл да постигате всичко, което желаете, стига да го поискате.

Телец 

Успешните ви изяви напоследък повишават авторитета ви и няма да сте изненадани, когато получите добра оферта за нова работа. Обсъдете я с близките си, но не се колебайте дълго време. Независимо от това останете верни на себе си и на усещането си за лична свобода. Вие най-добре знаете какво означава това.

Близнаци 

Този ден мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално. Любовта ви към интимната половинка ще ви вдъхновява.

Рак

Не нарушавайте спокойствието си в професионалната сфера днес, ако не сте сигурни в целите, които ви се налага да преследвате на работното място. В тази връзка ще ви е трудно да работите в екип. Намерете време и за интимната си половинка.

Лъв

Енергични сте и с успех ще поставите едно ново начало днес. Изявите ви ще ви носят доволство и ще ви правят популярни. С излъчването си привличате добрите сили и не се учудвайте на лекотата, с която ще вървите напред. Подобрявате физическата си форма и събирате сили за нови постижения.

Дева 

Късметът ще е на ваша страна. Не се колебайте да отстоявате интересите си, щом сте убедени в правотата си. Привлекателен представител на противоположния пол ще привлече вниманието ви. Видимо не сте безразлични и скоро отношенията ви може да се задълбочат.

Везни 

Голяма част от времето си ще посветите на събитие, от важност за вас и близките ви. Деловити задачи също влизат в програмата на част от вас. Не би могло да бъде друго, предстои да стартирате нов проект, или да продължите с работата по вече започнат. В тази връзка ви очаква финансова придобивка.

Скорпион 

Днес се съсредоточете върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Стрелец 

В края на работната седмица ще имате желанието да вземете бързи и импулсивни решения относно личния си живот, с цел да се освободите от множеството неприятности, които в последно време не ви дават покой. По-добре ще е обаче да не предприемате нищо необмислено нито на работно си място, нито в личния си живот.

Козирог

Чака ви много работа днес, затова отрано бъдете готови за напрегната програма. Запознавате се с нови аспекти от работата си, върху които ви предстои да работите за в бъдеще. Не подценявайте съвета, който получавате от ваш близък приятел, бъдете сигурни, че можете да му се доверите. Вечерта ще имате шанса да поговорите с човека, за когото непрекъснато мислите.

Водолей 

Без съмнение ще се радвате на късмет. С достатъчни усилия ще завоювате нови територии. Но не се доверявайте повече от допустимото и успехът ви ще дойде. Бъдете толерантни към неравностойните на вас. Направете приятна изненада на човека, когото обичате.

Риби

Открито ще изразите отношението си към обикновените неща, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. С това си поведение ще приобщите към себе си хора, стояли встрани до сега. Финансови придобивки ще повишат настроението ви. Времето ще ви стигне и за по-нестандартни занимания, стига да заявите интереса си към тях.