close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 31 март 2018 г.

horoskop 31

Овен

Имате дългоочакваната възможност да си починете днес и да прекарате деня с приятни хора. Не позволявайте на емоциите обаче да ви пречат да осъществите намеренията си. Отлагате решаването на важен въпрос, но това едва ли е най-подходящата тактика. Вслушайте се в съвета на човек около вас, който е попадал в същата ситуация. Не се предоверявайте.

Телец 

Днес се отдайте на пълноценен отдих. Излезте сред природата или се посветете на любимо хоби. Отделете време и за разговори със семейството си. Направете нещо мило за интимната си половинка.

Близнаци

По пътя на убеждението ще стигнете по-бързо там, където сте тръгнали. Изненадите няма да ви подминат, но в повечето случаи няма и да сте разочаровани от случващото се. Вечерта си намерете тихо място за отмора и релаксирайте. Близките ще ви обградят с вниманието и обичта си.

Рак

Променете отношението към работата и обкръжението си, и ще откриете хубавите страни на случващото се покрай вас. Имате висока оценка за себе си и напълно справедлива, но се затруднявате да защитите интересите си, когато са пренебрегнати. Хранете се здравословно, спортувайте, срещнете се с приятели и ще се чувствате добре.

Лъв

Днес може да се почувствате засегнати от нечии думи или поведение, но ще намерите сили да го преживеете. Има други, по – важни неща, на които да отдадете вниманието си. Приключвате период, който ще остане за вас като спомен за трудно преодолими неща, сред които и една раздяла, но бъдещето е напред.

Дева

Прекрасен ден за отдих и активно разтоварване. Спортувайте, съберете се с приятели и излезте на разходка в планината. Деловата ви активност напоследък доста ви е изтощила и имате нужда за малко да смените обстановката.

Везни

Днес проявете повече търпение към прищявките на ваши близки. Не изпускайте нервите си. Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете на време.

Скорпион

Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Не се доверявайте на хора, с които се познавате отскоро. Обърнете внимание на стари болежки.

Стрелец

Добро настроение и приятни моменти ви предлага днешния ден. В случай, че ви занимават професионални ангажименти бъдете сигурни в благоприятното им развитие. Работата ви днес ще бъде изключително ползотворна. Отношенията ви с близките са точно каквито искате да бъдат и това ви се отразява много стимулиращо. Без да искате ще направите ценна услуга на непознат човек.

Козирог

Избягвайте конфликтите под каквато и да са форма и ще запазите мира край себе си. Ако възникнат недоразумения ги изчистете бързо, бъдете внимателни и отзивчиви. Ще получите помощ, за да приключите започната, но недовършена от вас задача. Ако ви е пусто на душата потърсете усамотение или пък компанията на приятели и се забавлявайте.

Водолей

Изпълнени сте с желания, сред които да си почивате и се наслаждавате на хубавото време, но и няма да пренебрегнете задачите си днес. Устремени сте към върховете в професията си и това е едно от нещата, които поддържат духа ви. В същото време ще показвате и правилното си отношение към събитията около вас.

Риби

По-добре за вас ще бъде, ако през този ден не пренебрегвате любимия си човек. Нужно ви е усамотение заедно и точно сега е времето, в което да се възползвате и да направите някаква романтична изненада.