close
България

Задържаха баща и син нападнали полицаи

beleznici-arest

На 09.12.т.г. около 20.50 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение от 31- годишна бургазлийка за това, че живеещия на семейни начала с нея в апартамент в бл. 43 в к-с «Меден Рудник» – Ц.П., 31 годишен от Бургас, редовно я тормозел психически и физически.

Жената търсела съдействие за извеждане от обитавания апартамент на малолетното й момченце / на възраст около 3 години/, тъй като се притеснявала за здравето и живота му.

Отивайки на адреса полицейските служители са посрещнати от видимо пияния Ц.П., който отказал да предаде детето и започнал да сипе заплахи и обиди по служителите на реда. ъм агресивното му и противоправно поведение се присъединил и баща му – А.П., 58 годишен, който ритнал в левия крак единия от полицаите, а след това затръшнал входната врата, удряйки в областта на дясната предмишница втория полицай.

Предприети са действия по неутрализиране на Ц.П. и А.П., които са отведени в Четвърто Районно управление – Бургас и задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.