close
LifeStyle

Каква личност сте според деня, в който сте родени

prolet-priroda-shtastie-svoboda

Денят от седмицата, в който сте родени, също може да разкрие любопитни факти за личността ви. Има седем дни от седмицата, така че има и седем различни типове личности. Вижте повече по темата:

Родени сте в неделя

Последният ден от седмицата е свързан със Слънцето. Родените в неделя имат оптимистични възгледи за живота и умеят да се наслаждават на мига, като освен това се усмихват често. Те обаче са доста чувствителни и лесно се разочароват, когато нещо не им върви. Освен това са склонни да оставят нещата недовършени. Те се вълнуват твърде много от мнението на хората за тях.

Родени сте в събота

Шестият ден от седмицата е свързан с планетата Сатурн. Хората, родени в събота са много горди и уверени в себе си, но понякога другите ги възприемат за надменни сноби. Те обичат да критикуват и като цяло си казват мнението за нещата, без то да им е поискано. Тези хора обичат да се грижат за външния си вид и често изглеждат доста добре. Те са интелигентни, надеждни и много отговорни.

Родени сте в петък

Петият ден от седмицата е свързан с планетата Венера. Хората, родени в последния работен ден, са едни от най-креативните личности. Те са мъдри, много духовни, интуитивни и обикновено имат много приятели. Въпреки това, те не се справят много добре с личните си неуспехи и оставят миналите разочарования да ги преследват и в бъдещето. Имат много върхове и спадове в живота си.

Родени сте в четвъртък

Този ден от седмицата е свързан с планетата Юпитер. Хората, които са родени в четвъртък са едни от най-харизматичните личности. Те са родени лидери. Като цяло работят много усилено и постигат целите си. Те са силни и независими, и умеят да заслужат уважение в обкръжението си доста лесно. Хората са привлечени от тях и заради приключенския им начин на живот.

Родени сте в сряда

Третият ден от седмицата е свързан с планетата Меркурий. Тези, които са родени в сряда са идеалисти по природа. Те са лесно адаптивни, любопитни и схватливи. Като цяло нещата в живота им се подреждат лесно – като по вода. Те са добри и способни във всичко, с което се захванат. Спокойни са по натура, но малко прекаляват с педантичността си и с желанието да организират всичко около себе си.

Родени сте във вторник

Вторият ден от седмицата е свързан с планетата Марс. Хората, които са родени във вторник са много успешни и амбициозни, но са и твърде чувствителни. Те не понасят критика, имат огромен заряд от енергия и са много справедливи. Те знаят разликата между правилно и неправилно и винаги са готови да се борят за правда, дори и каузата да е чужда. Те не са особено романтични натури.

Родени сте в понеделник

Първият ден на седмицата е свързан с Луната. Хората, които са родени в понеделник са едни от най-любящите личности. Тези хора са семейно ориентирани, много творчески натури, добри са в импровизациите, но са по-затворени и интровертни. Могат да бъдат и доста хитри и затова правят добра кариера като търговци. Те се стремят към успех и могат да бъдат добри лидери, ако се наложи. /tialoto.bg