close
България

Морски Оскар за кмета на Приморско

oskari-064

Кметът на община Приморско д-р Димитър Германов беше отличен  за цялостен принос в развитието на морския регион на третото издание на Marine Lifestyle Awards 2017. Мащабният форум за бизнес и туризъм се проведе на сцената на Амфитеатъра в Приморско и възнагради иновациите, инвестициите и зелените проекти от най-северната до най-южната част на Черноморието.

Бляскава церемония с класическа музика и много награди беляза ВИП събитието за отличаване на най-успешните компании в морския регион.

Голямата награда на т.н. Морските Оскари за цялостен принос в развитието на морския регион бе връчена на кмета на най-бързо развиващата се Черноморска община – д-р Димитър Германов.

Отличието бе връчено на председателя на общинския съвет Златина Тюлиева от Юлиян Балчев от Българската агенция за инвестиции. Тюлиева благодари за оказаната на Приморско голяма чест.

„За мен като председател на общинския съвет е голяма чест да бъда част от церемонията по връчване на престижните награди, популярни още като „Морски Оскари”. От името на кмета на Община Приморско и от свое име искам да благодаря за признанието, което ни оказвате с номинирането ни за  Marine Lifestyle Awards 2017, и то за цялостен принос. Това означава, че нашите усилия са забелязани и оценени по достойнство!“, заяви Тюлиева.

Церемонията по връчването на Морските Оскари беше съпътствана от музикална програма, изнесена от талантливи деца на България.  Сензацията от музикалния фестивал в Рим, любимка на Ерос Рамацоти и продуцентите му – 9-годишната отличничка от Националното музикално училище „Л. Пипков”  Моника Шахин и носителката на златни медали от Международни фестивали  8-годишната варненска певица София Иванова накараха публиката да пее и танцува заедно с тях. На финала нестихващи аплодисменти получи звездата от „Гласът на България“ Тихомир Митов, който поднесе изненада с нов ремикс на световния хит на Джъстин Бийбър „Let Me love you“, с привнесен български фолклор.

Водещи на церемонията бяха Павел Владимиров, познат на зрителите от сутрешния блок на Нова телевизия и на БНТ, както и от шоуто „Като две капки вода“ и Патриция Кирилова, журналист и управляващ съдружник на организатора VIP Communication.