close
LifeStyle

На 23 юли представят в Бургас спектакъла „На Нея с обич! Емил Димитров“

afish

„На нея с обич! Емил Димитров“ – музикалният спектакъл, който изправи на крака своята публика в зала 1 на НДК, се готви за следващите си срещи с Нея – Публиката. Той ще бъде представен за първи път на сцената на Летния театър в Бургас на 23 юли 2017 г. от 21.00 часа.

„Емоционално завладяващ и разтърсващ!…Европейски спектакъл на българска сцена!…Интимен, въздействащ, красив!“ – тава са най-често изразяваните коментари от публиката след премиерата в София (20.12.2016 г.).

ЗА СПЕКТАКЪЛА
„На Нея с обич! Емил Димитров“ е завладяваща история за Артиста, за когото животът е музика, сцената – дом, а голямата любов – Публиката!

АРТИСТЪТ
Той изпя 400 песни, създаде първите български хитове, продаде над 70 000 000 плочи и за първи път събра 80 000 зрители на концерт в 60-те години на миналия век. Той е Емил Димитров!

ЗНАЕТЕ ИМЕТО МУ, НО НЕ ПОЗНАВАТЕ ИСТОРИЯТА МУ
Това е спектакъл за последната мечта на Артиста – да се срещне отново и за последен път с Нея – своята Публика. По пътя към Нея времето се връща назад и разказва историята на един живот, изпълнен с радости и болки, изпитания и победи, слава и самота. Живот, в който всичко е музика!

МУЗИКАТА в СПЕКТАКЪЛА
В спектакъла звучат, в изпълнение на актьора Даниел Цочев, 16 от незабравимите песни на Емил Димитров. Зрителите на „На Нея с обич! Емил Димитров“ имат привилегията да чуят за първи път песните в живо изпълнение на симфоничен оркестър и въздействието на живата музика е неповторимо. Сред песните, преплетени в историята и сами разказващи история, са: „Моя страна“, „Ако си дал“, „Писмо до мама“, „Само тази нощ“, „Джулия“, „Арлекино“, „Без грим“, „Върни ми времето“, „Ние се оженихме“, „Нашият сигнал“, „Вън вали“…и др.

С УЧАСТИЕТО НА:
В ролята на Емил Димитров е актьорът Даниел Цочев.

В ролята на многоликия образ на Тя е актрисата Антония Малинова.

Маестро Христо Павлов е диригент на музикалния състав – Оркестър Симфониета София и бенд формация.

ХАРМОНИЯ НА МУЗИКА, ТЕАТЪР И КИНО

Спектакълът е с впечатляваща визия от кратки кино истории, които се преплитат с излъчване в реално време на близки планове на актьорите от 3 видео камери. Мащабна и силно въздействаща картина, която зрителите виждат за първи път в български спектакъл.

ТВОРЧЕСКИ ЕКИП
Автор на завладяващата сценична история и продуцент на спектакъла е Нели Бенова от OXYMORON FACTORY. Великолепната сценична постановка на спектакъла е дело на актрисата Снежина Петрова. Категоричната и запомняща се черно-бяла стилистика на сценографията и костюмите е създадена от Свила Величкова. Видео дизайнер на късометражните филми и картини на екран е Владислав Илиев.

* БИЛЕТИТЕ за спектакъла могат да бъдат закупени от партньорската мрежа на Eventim на цени от 15 до 30 лв.

* Повече информация, можете да намерите на официална страница на спектакъла във Facebook: EmilDimitrov.NaNeya