close
България

Представят моноспектакъла „Прегръдката на ангела“ в Бургас

1

Разтърсващият моноспектакъл на актрисата Тезджан Ферад-Джани „Прегръдката на ангела“ под режисурата на Магдалена Ралчева, известна с филма си „ХІІ А“, ще бъде представен премиерно в Бургас на 23 януари от 19 часа в Кукления театър.

Болезнената злободневна тема, която поставя, го прави толкова въздействащ и провокиращ емоции у всеки, докоснал се до историята на Ана. Само част от анонса може да разтрепери всяка трета българка, която разпознава себе си в лицето на главната героиня – жена жертва на насилие.

Ще успее ли Ана да намери изгубения път към себе си? Това ще разберете в сряда, 23 януари от 19 часа. Дарението е 15 лв.Средствата ще бъдат дарени за жени и деца, жертви на насилие.

С неговата премиера на 25 ноември стартират Дните в борбата срещу насилието над жените, което е в програмата на „ЗОНТА“.

Част от приходите на 23 януари ще отидат за общия проект на Община Бургас, ОД на МВР- Бургас и  Асоциация „Деметра“- Център за превенция на насилието и престъпността, даващ подслон и закрила на жени и деца.