close
LifeStyle

През 2017: Дълги ефирни рокли и кецове със сатенени връзки

roklq

Световната седмица на модата преди дни очерта един нежен образ на жената за новата 2017 година. Леки материи, етно шевици и свободна игра с конструкциите, най-вече в долната част на роклите – това са основните линии, които следваха колекциите.

Много красота и женственост се лееше от подиумите на модната седмица. Свикнали сме модерните неща обикновено да са неудобни – екставагантни обувки на прекалено високи токове, с които не можем да ходим, или пък материи, които са неприложими за никой повод.

През 2017-та дизайнерите като че ли са помислили освен за красотата и за удобството. Дълги ефирни рокли, с кецове със сатенени връзки или малки кокетни чанти-колани, които са най-комфортното бижу.

От военните униформи на романтичните флорални щампи, от слим панталоните до глем обемите на 80-те години – това може да се каже конкретно, че ще са модните тенденции, които ще определят това, което ще виждаме в ревюта, магазини и гардеробите си през 2017 година.

А пролетта ще дойде с металически ефекти и мини дължини. Дамите ще блестят в пайети и голи рамене, според Saint Laurent и Vuitton. Кenzo също утвърждават сребристото като предпочитан цвят. И докато някои се фокусират само върху един нюанс, други предпочитат изобилието.