close
LifeStyle

Селена Гомес счупи рекорд в Instagram

selena

Селена Гомес стана първата звезда в социалната мрежа Instagram, която събира над 100 млн. последователи, съобщи bgnes.com. Новината идва на фона на съобщение на звездата, че се оттегля от сцената за неопределен период от време.

Тя отмени последната част от световното си турне, като не е публикувала свои нови снимки в Instagram от повече от месец. В края на август Селена заяви, че се оттегля, за да може да се справи със здравословните си проблеми. Тогава тя призна, че страда от депресия и тревожност, като преди това разкри, че е болна и от автоимунното заболяване лупус.

В съобщение за сп. „People“ Гомес каза, че през времето извън прожекторите ще се фокусира върху поддържането на здравето си и е взела решение, че най-добрият начин да върви напред е като си почине. И преди да отбележи своя рекорд, Селена беше най-следваната звезда в социалната мрежа. Тя води в класацията, следвана от Taylor Swift с 91,4 млн. последователи, Beyoncé с 85,3 млн., Ariana Grande с 85 млн. и Kim Kardashian с 83,6 млн.