close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 септември 2020 г.

horoskop-4

Овен

За сетен път ще се убедите, че без близките си хора не бихте се чувствали добре. Ако поради заетостта си те ви липсват, не се винете. По този начин им осигурявате удобствата и спокойствието. Те от своя страна ви дават сили и подкрепят, и това се отразява добре на духа ви.

Телец

Чувството ви за равновесие и справедливост ще ви изведе на правилните позиции, без да изненадвате с поведението си някого. Силата ви е в разума и умението да постигате целите си, нещо с което не всеки може да се похвали. Ново приятелство или съдружие ще постави обещаващо начало.

Близнаци

Ще се погрижите за предстоящото си пътуване, като приведете в ред автомобила, багажа и финансите. В командировка, на почивка или за кратък отдих, навсякъде ще се чувствате в добро настроение и състояние на духа. Ще придвижите напред развитието на имотен въпрос, постигайки разбирателство помежду си.

Рак

С творческо настроение ще пристъпите към решаване на поредните професионални и лични въпроси. Добре ще ви се отрази нечие чаровно присъствие, не само, че ви дава увереност, но и подхранва романтични желания у вас. За предпочитане е да харчите по малко за излишни неща, скоро ще се нуждаете от повече пари.

Лъв

С приключенски дух ще дадете преднина на по-приятни занимания, а за парите си днес ще мислите по-малко. Във връзка с професионалните ви проекти и намерения ще търсите подходящите хора, с които да ги осъществите. Но няма да липсват и такива, чиито чувства ще са по-специални и оттам са възможни изненади.

Дева

Ще се радвате на финансови привилегии, заслугата за които си е изцяло ваша. Закъснението, с което това се случва ще бъде компенсирано от по-голямото количество. Ще получите помощ от човек пряко свързан с вашата работа, бизнес, обучение. Ще научите и интересна информация, която може да ви бъде полезна.

Везни

Нужна ви е повече отдаденост към работата, за да овладеете изоставането и да постигнете резултатите, които желаете. Наситената с творческа енергия атмосфера ще благоприятства желанията ви за изява и в края на деня ще се поздравите с успех. Обърнете внимание на здравословен проблем.

Скорпион

Ако ви се налага да избирате между две възможности, обмислете положителните и отрицателните страни на проблема и след това вземете решението си. Водете се от разума си, но не пренебрегвайте и сърцето си. Срещите с позитивно мислещи хора ще ви бъдат от полза. Търсете по-често контакти и с онези, които ви обичат.

Стрелец

Съсредоточете се върху завършването на нещо, върху което работите от доста време насам. Ще трябва да превъзмогнете склонността си да се захващате с различни нещо и голяма част от тях да не довършвате. Случва ви се нещо интересно, което ще промени нагласата ви по определен въпрос. Полезна покупка ще зарадва ваш роднина.

Козирог

Имате неизяснени въпроси, които ще продължават да ви вълнуват и ще търсите различни мнения. Отношенията ви с някой, с когото досега сте били в конфликт ще се подобрят. Това ще повиши настроението ви и ще се почувствате добре. Здравословен проблем ще отшуми по-скоро, но трябва да направите необходимото.

Водолей

Ще се справите с проблем, притесняващ колегите и началниците ви. С навременните си и точни действия ще избегнете нежелани последствия. Но не бъдете прекалено самоуверени. Ще има неща, които със сигурност ще ви затруднят, особено в интимната сфера. Бъдете внимателни с партньора си и търпеливо приемете желанията му.

Риби

Оставяте прекалено много важни решения за последния момент. Посъветвайте се с ваш близък преди да предприемете решителна стъпка в делови план. За мнозина от вас седмицата се очертава като доста натоварена. Гледате оптимистично и не се отказвайте от намеренията си, дори да ви коства много усилия да ги осъществите. Не пренебрегвайте чувствата на човека до вас.