close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 септември 2020 г.

horoskop-5

Овен

Намерете време за почивка. Любовта ви ще бъде споделена и човека до вас ще се погрижи да са приятни часовете прекарани заедно. Денят не предвещава никакви проблеми. Починете си. Удачно е да си осигурите по-активно разтоварване. Не прибързвайте със съветите към ваш близък. Без да искате може да му окажете лоша услуга.

Телец

Приемете възможността, която ви се открива и се посветете на новото занимание. Може да се окаже, че то отнема цялото ви време и да се наложи да се лишите от любими неща. Скоро окончателно ще можете да прецените дали си заслужава. Засега не се отказвайте.Не се поддавайте на провокации и не вземайте едностранни решения по отношение на интимния си живот. За там са нужни двама.

Близнаци

Денят е хубав за вас. Ще изживеете положителни емоции с близките си и с хора, които обичате. Едно събитие ще ускори предстоящо пътуване и ще започнете приготовления си. Ще напреднете в усвояването на чужд език, ако общувате с хора, които го владеят. Беседите ви ще са ви полезни.

Рак

Радвате се на значителна придобивка днес, която очаквате от доста време насам. Притеснявали сте се излишно относно разрешението на даден въпрос, с който днес ще успеете да се справите отведнъж. Среща с респектираща личност е възможно да повлияе на ваше решение, но това ще бъде за добро. Приятелски съвет ще ви бъде от полза.

Лъв

Ще се постараете повече днес, в желанието си да спечелите на своя страна нечие внимание или добра оферта. Трудът ви няма да е напразен и ще ви осигури дългосрочен, добре платен ангажимент. Предвидливо ще включите и помощници, за да постигнете по-бързи резултати. Не пренебрегвайте здравето и почивката си.

Дева

Сега е момента да се забавлявате. Събитията през деня ще ви предложат нужното ви разнообразие. Възползвайте се от предложенията на ваши приятели. В случай че изникнат служебни ангажименти спокойно можете да ги пренебрегнете. Няма да е фатално, още повече, че ще имате възможност за повече размисъл върху действията си.

Везни

Подредете си така програмата днес, че да ви стигне времето за всичко важно, срочно, като не пренебрегвате и близките си. При подписване на документи и работа с пари бъдете с подчертано внимание, за да избегнете грешки и загуби. Не пропускайте да изисквате нужните ви гаранции, особено при по-голяма покупка.

Скорпион

Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.

Стрелец

Изграденото доверие с хората, с които работите и живеете ви задължава да сте отговорни за всичко, което правите. Ще се погрижите за задълженията си и едновременно с това ще се погрижите да разнообразите живота на близките си. На всички ви ще е приятно заедно и това ще се забележи.

Козирог

Замисляли ли сте се дали държанието ви напоследък е най-доброто, на което сте способни. Извинения, свързани с професионалната ви заетост, не могат да бъдат основателни. Опитайте се да се отърсите от мисълта, че само вие сте прави, и да бъдете по-въздържани, за да не сте в тежест на околните.

Водолей

Новините днес ще ви вълнуват и ще ви създават добро настроение. Има с какво да сте доволни от себе си. Печеливши оферти ще изострят вниманието ви към работата и няма да си губите напразно времето. За да е приятна вечерта ви подберете подходящо меню и добра компания.

Риби

Желанието ви да си починете ще ви отведе на тихо място, където ще се почувствате защитени и спокойни. Други ще се включат в подготовката и провеждането на мероприятие, от обществена значимост. Роднини ще ви потърсят за съвет или подкрепа, не им отказвайте. Ще се почувствате доволни от добре свършената работа.