close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 май 2023 г.

horoskop 17

Овен             

Днес ви предстоят големи постижения на професионалното поприще. Както винаги демонстрирате висок професионализъм и умение да организирате безупречно работата си. Може да се наложи да приемете някои ограничения и да се вмествате в наложени ви рамки. В интимен план ви очаква приятна среща с интригуваща личност.

Телец

Няма да пожалите силите си, защото сте мотивирани и убедени в действията си. Материалните придобивки ще повишат удобствата на семейството ви. Служебни ангажименти ще ви натоварят и в следващите дни, но не пренебрегвайте личният си живот. Подготовка за пътуване ще ви по изнерви, погрижете се за всичко навреме.

Близнаци     

Разширете кръгозора си и не гледайте едностранчиво на събитията покрай вас. С емоционалните си и прибързани действия само бихте усложнили нещата. Приведете се в нужната форма и си наложете добро поведение, очакват ви добри попадения. Те ще ви дадат сили и ще ви насочват към по-практични действия.

Рак

Въпреки желанието ви да си починете повече днес ще продължите с темпото от последните дни. Хубавото е, че ще приключите със срочна задача, с което ще подобрите финансите си. Не пропускайте да зарадвате с нещо специално близките си, имате повод, а и настроение няма да липсва.

Лъв   

Не се страхувайте от конфликти, стремейки се да отстоявате интересите си. Но и не преминавайте разумните граници. Доводите ви са основателни, но зачитайте достойнството и на опонентите си. Това ще повиши авторитета ви и ще ви кара да се чувствате доволни от себе си. Починете си в компанията на любимите си хора.

Дева

Посетете някои тихо и приятно място, където да си починете и да съберете мислите си. Имате умения, с които приобщавате бързо околните, но е добре и да ги задържите по-дълго в обкръжението си. Дарбата ви да говорите убедително я допълнете с коректност и вежливост. Това ще ви гарантира повече добри контакти.

Везни

Ще работите за удовлетворение на добрите си очаквания, то и няма кой друг да свърши нещата така, както бихте могли вие. Изявите ви ще са в различни сфери: политическа, професионална и творческа, освен сред близките и приятелите ви. Във всички случаи ще се чувствате в добра форма на духа и това ще се прояви.

Скорпион

Ще се изправите пред нерешени въпроси, които могат да ви създадат повече напрежение. С търпение и желание, но без да изхождате от позицията на силата, ще се справите. Намерете верния тон, така че всички около вас да се чувстват спокойни и свободни в избора си. Това ще ви спечели доверието им.

Стрелец

Искрено желаете днес да свършите по безупречен начин с всичките си ангажименти, за да можете да отделите част от времето си за свои сърдечни въпроси. Имате нужда да си изясните немалко неща, така че по-добре не отлагайте. Ако планирате пътуване трябва да подходите по-отговорно, защото от това зависят и други.

Козирог

Случващото се около вас ще затвърди усещането ви, че можете да се справите не по-зле от всеки друг, предвид общи задачи и ангажименти. Не позволявайте на депресията да ви завладее, имате сили и ще успеете. Нечия любов и внимание ще ви дават кураж и вдъхновение. Дамите ще се чувстват в свои води днес и ще извлекат дивиденти за бъдещето си.

Водолей

Здравословни неразположения при някои от вас могат да ви създадат притеснения. Без да губите време потърсете мнението на специалисти. Желанията на други са свързани с повишаване на възможностите им, така щото да си осигурят финансова независимост. Имате шанс да получите допълнителна работа, допълваща доходите ви.

Риби

Днес ще останете доволни от работата си на работното място. Заемате се с много задачи наведнъж, но сте твърдо решени да се справите, тъй като имате амбиции, касаещи работата ви за дълъг период напред. Оставете настрана въпросите, с които ви занимават ваши колеги и които нямат връзка с работата ви в момента. Това само ще ви разсейва.