close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 март 2023 г.

horoskop 28

Овен

Днес нямате право на грешка и сте длъжни да отстоявате позициите. Служебните ангажименти ще ви погълнат изцяло. Вечерта посветете на любимия човек.

Телец

Днес особено внимателно се пазете от необмислени постъпки, за които после може да съжалявате. Не са изключени сериозни конфликти с близки хора или колеги. Вършете нещо, което ви е приятно и не изисква особени усилия. Шофирайте предпазливо.

Близнаци

Деловите ви контакти днес са на ниво. Предложенията ви се възприемат радушно и шансовете да успеете са значителни. Семейството е възможно да страда поради това, че го пренебрегвате. Организирайте делата си и ще намерите време за близките си. Може дори да успеете да ги изненадате приятно с помощта на ваш приятел.

Рак

Засилени професионални контакти. Авторитетът ви сред колегите расте и ще успеете да ги спечелите за каузата на един общ проект. Внимателно работете с остри предмети – опасност от нараняване. Здравословни проблеми на ваши близки ще ви помрачат настроението.

Лъв 

Физическата умора ви прави по-малко активни. Приемете покана за съвместен отдих с някого, с когото ви е добре. Почивката е нещото, от което се нуждаете сега. Не се измъчвайте и преценявайте правилно възможностите си. Ще бъдете полезни повече, ако не се инатите. Така ще повишите способността си за концентрация.

Дева

Възможно е днес да сте доста разсеяни и да пропускате важни неща. Това може доста да ви навреди, затова се постарайте отрано да се концентрирате. Не очаквайте нещо нетрадиционно на работното си място, възможно е дори да ви се стори закостеняло.

Везни

Нещата се подреждат така, както желаете и много врати ще ви се отворят. Това е наполовина късмет, наполовина усилена работа. Радвате се и на успехите на близък човек и споделяте вълненията му. В семейството, у дома ще имате повод за празнуване.

Скорпион

С усмивка и добра дума ще постигнете повече, отколкото, ако сте строги и пунктуални. Общувайте с колегите и хората около вас, решавайте заедно проблемите, общите задачи ще ви сплотят и насърчат за разработка на нови идеи. Професионализмът ви ще се оцени, подгответе се за нови предизвикателства.

Стрелец

Седмицата за повечето от вас ще е динамична и наситена на събития. В необичайна ситуация се вслушвайте в интуицията си, тя ще ви подскаже правилното решение. Не се тревожете за дреболии. Бъдете приветливи в общуването си с другите за да се чувствате всички по-добре.

Козирог

Проявявайки взискателност във всичко ще елиминирате всеки опит да бъдете подведени или измамени. Мнителността ви този път ще бъде във ваша полза и това ще ви предпази от загуби. Денят е подходящ за занимания, свързани с дома. Ще покажете щедростта си към онези, които обичате, без да криете чувствата си.

Водолей

Днес не са препоръчват участия във финансови операции и даване пари на заем. Повече време отделете на познатите ви неща, в които имате опит. Експериментите отложете за друг ден. Ще се заредите със свежи идеи и енергия, ако се посветите на занимания, развиващи интелектуалните ви и душевни качества.

Риби

Денят ви предлага чудесни възможности за изява. Ако стихията ви е в търговията вие сте късметлии. Ще успеете да получите най-добрата цена за предлаганото от вас. Все пак имайте милост към клиентите си. Опитайте да се отнасяте и по толерантно към близките си. Ако изгладите дрязгите си с тях, близките дни ще ви се сторят доста по-приятни.