close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 февруари 2019 г.

horoskop 28

Овен

В добро настроение сте, с енергия и желание за изяви. Предстоят ви интересни събития, някои от които съвсем неочаквани. Вярвайте в късмета си, и той ще ви изненада приятно. Ще сте обект на добро отношение от страна на работодатели, така че ще получите добра оценка за труда си.

Телец

В добро настроение сте. Днес имате самочувствието да положите основите на едно ново, но не съвсем навременно начало. Преувеличавате личните си качества и умения. Пресилвате нещата и влагате доза драматизъм при воденето на разговори. Това ви отделя от реалността и можете да се заемете с дела, които не са ви съвсем по силите.

Близнаци

На работното място ви очакват доста изненади днес. Стойте настрана от спорове, които не ви засягат, дори да се чувствате компетентен по разискваните въпроси. Вечерта посетете интересно културно събитие, което ще ви зареди с позитивна енергия.

Рак

В работата ви днес ще настъпят промени, към които се стремите от доста време. Отварят ви се ангажименти, които не сте планирали, което може да ви затрудни в определен момент. За предпочитане е да се справите сами с всичко, тъй като са възможни проблеми в отношенията ви с конкретни хора. В личен план ви предстоят много приятни моменти.

Лъв

С всички сили ще се стараете да не разочаровате хората, които вярват във вас и ви гласуват доверие в работата. Вие на свой ред заложете на принципното си отношение към всичко, с което се налага да се преборите, но не бъдете неприветливи. Ако получите възможност за обучение се възползвайте, без да го мислите дълго.

Дева

Добра изява в любимата ви област, свързана с квалификацията ви или с вашето хоби. Ще сте обзети от силно любовно привличане. Внимавайте с рискованите авантюри извън брака. За да имате мир и разбирателство в отношенията си с околните укротете претенциите си и прояви на капризи. Опитайте се да степенувате нещата по важност. Винаги правете своя избор, само след задълбочена оценка.

Везни

Каквото и да се случва днес, то е във ваша полза и за ваше добро, въпреки че вие почти не участвате в неговото предизвикване. Стоите отстрани и сякаш наблюдавате като странични зрители. Отделете се от хората, които ви натоварват с приказки. Имате нужда да се съсредоточите върху своите идеи. Вечерта си легнете по-рано и се заредете с енергия.

Скорпион

С повече постоянство при решаването на възникналите проблеми ще успеете в професионалната сфера. Незаинтересоваността, която проявявате ще ви създаде неприятности. Не търсете у другите причина за несгодите си. Обърнете внимание на собственото си поведение. Рано или късно трябва да вземете решенията, за които се въздържате.

Стрелец

Промените са в ход и ще почувствате прилив на нови сили и идеи. Участието ви в общ проект ще даде резултати, далеч по-значими от самостоятелната работа. И въпреки всичко ще бъдете предпазливи, без да говорите излишно и давайки си сметка за впечатлението, което оставяте у околните.

Козирог

Очаква ви доста благоприятен ден, като напрегнатата сутрин ви дава удовлетворение заради добре свършена работа. Всъщност напрежението е заради хилядите ангажименти, с които трябва да се справяте и които отмятате до обяд. В любовта също чувствате удовлетворение. Подкрепата на любимото същество е гарантирана.

Водолей

Ще постигнете с лекота намеренията си и ще се похвалите с нови придобивки. Умеете да сте силни, когато това е нужно и да впечатлявате с прозренията си. Не оставяйте неразрешен въпрос, свързан с административни дела. Делово предложение ще ви помогне по-лесно да вземете решение и да постигнете повече увереност в себе си.

Риби

Бъдете предпазливи по отношение на хората, с които работите. Възможно е дори неволно да ви навредят много сериозно, но при малко повече концентрация от ваша страна всичко ще е наред. Почивката, която планирате и от която се нуждаете ще трябва да почака поне до другата седмица.