close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 г.

horoskop 28

Овен

Денят ви ще е натоварваш, но постигнатото ще оправдае емоциите. Ще имате желани събития и съответните реализации. Ще се чувствате комфортно в компанията на свободомислещи и позитиви хора, към които се числите и вие. Работете за прокарване на идеите си и не се страхувайте да изисквате най-доброто за себе си.

Телец

Можете да получите това, което искате, стига достатъчно силно да го желаете. А желаете ли го, то значи, че ще се борите за него и нещата ще си дойдат по местата. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на добрите си намерения, без да се обвързвате със съмнителни хора.

Близнаци

Време е да се заемете с ангажименти, които не търпят отлагане. Добре ще е, ако действате самостоятелно и се постараете да не избързвате прекалено много. Съвсем близо сте до целта си и ще е жалко, ако я пропуснете, поради недобре преценена обстановка. За предпочитане е да изчакате известно време.

Рак

Животът ви се променя в посоката, която сами сте избрали. Много работа, отговорности, но и удовлетворяващи ви резултати. Не всички ще са доволни, но ако има такива, трябва сами да потърсят причините за неудобствата в живота си. Може би има какво да промените в себе си, за да станете печеливши.

Лъв 

Така, както вие умеете, с търпение и професионален подход, ще изпипвате детайлите в работата си и ще печелите симпатиите на околните. Ако пътувате, проявете разбиране към обслужващия персонал и не бъдете припрени. Вгледайте се около себе си, не може да не откриете някой, с когото ви е приятно.

Дева

В работата си по новия ви проект не пренебрегвайте даденостите и търсете по-често мнението на хора с добри възможности. Доходите ви ще нарастват пропорционално на отговорностите, с които сте ангажирани. Желанието ви да сте полезни ще улесни общуването с колегите и хората от обкръжението ви.

Везни

За някои от вас денят ще предложи чудесна възможност, която би поставила на изпитание упоритостта и дисциплинираността им. Усилието наистина си заслужава. В личен план не ви очакват никакви изненади, освен ако не се постараете да ги предизвикате.

Скорпион

В старанието си да сте изрядни и добре да се представите, може да изпаднете в крайности. Мислете и за впечатлението, което оставяте. Въпроси от личен характер ще ви подтикнат към конкретни стъпки, които до сега отлагахте. Питанията ви ще получат отговор, но не като ултиматум към някого, а като израз на добра воля.

Стрелец

Денят ще благоприятства творческите ви изяви. Не се колебайте да бъдете себе си, шансът да успеете е голям. Не позволявайте песимизма на околните да ви влияе негативно. Доверявайте се на собствената си преценка за нещата. Носители сте на добра енергия, както за себе си, така и за хората около вас.

Козирог

Каквото и да се случи го приемете спокойно. Вслушвайте се в съветите на другите и не пренебрегвайте помощта на никого. Дистанцирането ви от някого няма да ви помогне. Излезте от ролята, която играете и бъдете естествени. Вечерта ще се радвате на внимание и подаръци.

Водолей

Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.

Риби

Успешен ден за деловите сред и вас и най-вече за тези, които се занимават с търговия, финансови операции или недвижими имоти. Очертават се ясни професионални перспективи и спокойно можете да планирате за по-дълъг период деловата си активност. Бъдете по-толерантни към близките си и по-често им спестявайте забележките си, особено на по-младите.