close
България

Другата седмица приключва цялостният ремонт на ул. „Транспортна“

transportna-burgas

Другата седмица приключва цялостният ремонт на ул. „Транспортна“. През следващите дни ще бъде положен вторият износващ пласт асфалт върху част от нея. После движението ще се осъществява безпрепятствено и бързо в двете платна – това откъм к-с „Изгрев“ и другото откъм търговските обекти. Ще останат дребни довършителни работи и полагането на маркировка, което ще се случи нощем и няма да пречи на трафика.

Община Бургас благодари за търпението на своите жители и гости. Ремонтът на тази ключова улица беше продължителен, защото бе подменена и цялата ВиК мрежа под нея.

За полагане на нова асфалтова настилка в кръстовището, образувано от ул. „Транспортна“ и ул. „Димитър Аврамов“, от 11:00 до 17:00 часа на 18.07.2020 г. (събота) ще бъде затворено част от кръстовището от страната на комплекса. Движението на автомобили ще се извършва двупосочно от кръстовището с ул. „Петко Задгорски“ до кръговото кръстовище с ул. „Димитър Димов“ в лентите за движение от страната на търговските обекти. Съществуващата спирка „Транспортна“ ще бъде временно преместена на Терминал Изгрев (начална за Б1 и Б11).