close
България

Жена с трион отряза безпричинно младо здраво дърво в Бургас

obtshina-burgas

Още веднъж предупреждаваме всички вандали, че Община Бургас има „очи“ на много места, а предстои и ново разширение на нейната мрежа за видеонаблюдение.

От кадрите в това поредно възмутително клипче ще се убедите, че калпазанщината не е присъща единствено на тийнейджърите.

В понеделник около 20.40 часа тази жена на средна възраст най-невъзмутимо отряза с трион едно от дърветата край детската площадка на ул. „Странджа планина“. Тъжното е, че става въпрос за развит, но съвсем млад, жизнен и красив екземпляр, който не е опасен и не пречи на никого.

Кадрите са предадени на полицията. На тях се вижда, че наоколо минават хора, а на площадката има деца и родители. Ако знаете коя е тази жена, обадете се на 112 и дайте информация за нейното име и местоживеене. Много ще е любопитно да разберем причината за нейната постъпка.

Припомняме, че премахването на дървета в Бургас никога не става безпричинно! Когато се наложи такова действие, то става по преценка на специалисти. Граждани, които правят това самоволно, ще понесат своята отговорност.