close
България

Запиши се в “Предизвикателството” и развий таланта си за киното – в Сливен от 4 до 6 октомври

5

Всички филмови ентусиасти на възраст между 16 и 23 години могат да се включат безплатно във вълнуващо тридневно кино-приключение в зала “Сливен” от 4 до 6 октомври 2024 г.

„Предизвикателството“ е уникална възможност за всеки, който се интересува от света на киното, да покаже и развие своя талант. Участниците ще имат възможността да се включат в майсторски класове, водени от професионалисти в киноиндустрията, сред които Стефан Попов-Чефо (актьор), Калин Калинов (продуцент), Симеон Венциславов (сценарист), Кристина Верославова (актриса) и Николай Мутафчиев (режисьор). Майсторските класове ще обхванат различни сфери като: кинорежисура, продуцентство, сценарно писане, операторско и актьорско майсторство.

Но това не е всичко! След класовете започва истинското предизвикателство. Отборите ще имат за задача да създадат късометражен филм с дължина до 10 минути само за 24 часа. Темата на филма ще бъде изтеглена непосредствено след майсторските класове.

Всеки отбор, успял да приключи снимачния процес навреме, ще има възможност да представи своя филм пред публика на официалната прожекция. Отборът – победител, избран от менторите, ще спечели голямата награда от 1 000 лв. и ще се състезава за националната награда.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”, Община Сливен и Национален филмов център.

Партньор е NESCAFÉ.

Не пропускайте тази невероятна възможност да се учите от професионалисти и да предизвикате себе си.

За повече информация и регистрация, моля посетете:

https://www.thechallenge.bg
Фейсбук Страница: https://www.facebook.com/profile.php?id=61550238677652

Инстаграм сраницата: https://www.instagram.com/thechallenge.bg/