close
България

Поморие организира състезание между бебета

praznik_pomorie

За трета поредна година Община Поморие организира уникално състезание за деца от 6 месеца до 3 години „Победители с мама и татко” .

Семейният спортен празник ще се проведе на 2 юни от 10.00 часа, на многофункционалната спортна площадка при „Руски паметник”. Веселата надпревара стартира с нелеката спринтова дисциплина „4х4 – четири метра на четири крака“, като за добрата подготовка на малчуганите са необходими многократни тренировки с личните им треньори – мама, татко, баба, дядо и приятели.

Малките участници ще са разпределени в няколко възрастови категории, като ще се състои състезание по пълзене, хранене с препятствия, най-бързо пазаруване, състезание между проходили бебета с най-бързи крачки и куп други интересни игри. Забавата е гарантирана, за всички участници в надпреварата ще има атрактивни награди, а участието е напълно безплатно.

„Победители с мама и татко” е мероприятие, предназначено за цялото семейство и гарантира незабравимо изживяване както за всички състезатели, така и за публиката.

За да се запишете, не е задължително да сте семеен. Семейства с един родител могат да участват, като заместят липсващото лице с роднина или приятел.