close
България

Посрещнете Джулай морнинг на бургаския плаж

mai-prolet

Група „Остава“ ще са хедлайнерите тази година в програмата на Джулай морнинг на бургаския плаж. Събитието ще се организира на обичайното място – със сцена от лявата страна на Моста и възможност публиката да се разположи на пясъка.

Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година. Музикалната част ще започне в 20 часа. Този път са ангажирани шест банди.

Марияна Добрева от група „Силует“ пояснява.

„Нашият хедлайнер тази година ще бъде група „Остава“. Те никога не са свирили на Джулай морнинг в Бургас, аз също много се вълнувам, защото те имат много фенове и мисля, че това ще привлече доста публика на плажа тази година“.

„Били Талант трибют“,“Еърбег“ и „Акустик пойнт“ и „Мистър Вагабонд“ са сред останалите групи. И още.

„Група „Риуайн“, това е група, която ни е гостувала преди три години, страхотни свежари. Това е Влади Михайлов, актьорът и музикант Влади Михайлов, когото познаваме от сериала „Братя“ с неговата банда, представящи абсолютно нови песни от предстоящият им албум, който ще излезе съвсем скоро“.

Както всеки път събитието ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, който отделните приятелски компании да си запалят огън около, около който да се съберат.