close
България

Разкрити кражби в Бургаско

policiq

Служители от Районно управление – Несебър установили извършителя на кражбата на: два блендера, фрапе машина, цитрус-преса, алкохол и безалкохолни напитки, скара, четири фритюрника и две микровълнови фурни /всичко на обща стойност около 2 000 лв./, осъществена в края на миналата година от заведение, разположено на централния плаж в Свети Влас – това е 28-годишен криминално проявен мъж от същия град, който проникнал в заведението, чрез взломяване. Мъжът направил пълни самопризнания и върнал част от откраднатите вещи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Сунгурларе по отношение кражбата на множество вещи и ел. уреди, осъществена от частен дом в с. Вълчин, обитаван от английски гражданин, е установен извършителя на деянието – това е 43- годишен криминално проявен мъж от с. Вълчин, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Работата по случая продължава.

Служители от Пето Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на мотопед, собственост на 46- годишен бургазлия, осъществена на  10.12.м.г. от подстълбищното пространство на бл. 59 в ж.к. „Изгрев“ – това е 43- годишен  криминално проявен и осъждан бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия мотопед. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.