close
България

Разкриха кражби в Бургаско

policiq

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Айтос по отношение кражбата на сумата от 700 евро, собственост на 50-годишен мъж от айтоското село Караново, осъществена на 29.08.т.г. от дома му за времето от 13.00 до 15.00 ч., са установени извършителите на деянието – това са двама негови съселяни / на 18 и 35 години/, които са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 30.08.т.г. в Районно управление – Созопол е получено съобщение от 35-годишен старозагорец за това, че от казино в Созопол, му е откраднато портмоне със сумата от 2 500 лв. В резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан извършителя на деянието – това е 34- годишен созополчанин, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатата парична сума. Работата по случая продължава.

Служители от Пето Районно управление – Бургас установили извършителката на кражбата на мобилен телефон, собственост на 59-годишен мъж от с. Визица, общ. Малко Търново, осъществена на 24.08.т.г. в района на бл. 55 в ж.к. «Лазур» – това е 43 годишна криминално проявена бургазлийка, която направила пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.