close
България

Разкриха кражби в Бургас

policiq

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на : преносим компютър, смарт часовник, ръчен часовник, тример за тяло и два маркови парфюми, осъществена на 20.07.т.г., чрез отключване с подбран или подправен от апартамент, разположен в бл. 306 в ж.к. «Меден Рудник» – това е 40-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Средец, който е задържан за срок от 24 часа. Откраднатите вещи са намерени и иззети.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на велосипед на стойност 700 лв., собственост на Община Бургас, осъществена на 03.07.т.г. от велостанция «Автогара» – Бургас, е установен и задържан извършителя на деянието – това е 29-годишен криминално проявен софиянец, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия велосипед.

Служители от Пето Районно управление – Бургас установили и задържали извършителя на кражбата на велосипед, осъществена на 11.07.т.г. от  междуетажна площадка в бл. 27 Б в к-с «Изгрев», собственост на 63-годишен бургазлия – това е : 39-годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания. Работата по документиране на престъпната дейност на задържания продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.