close
България

Артисти рисуваха огнени картини, звезди на естрадата пяха за Сливен

1

Артисти от клуб „Дивинитас“ изнесоха „шоу програма с огън, светлина и голяма доза любов“ за жителите на Града под Сините камъни. На 26 октомври вечерта на площад „Хаджи Димитър“ те жонглираха с огнени факли и рисуваха картини от светлина. Шоуто предшестваше голям концерт с участието на обичани звезди на българската естрада. На откритата сцена на площада Силвия Кацарова и дъщеря й Теди Кацарова, Мая Нешкова, братята Светослав и Благовест Аргирови пяха за Сливен и се раздадоха за публиката. Те изпълниха най-популярните и любими на почитателите песни. А нощното небе засвети с празнични илюминации.

Огненото шоу и концертът бяха заключителни изяви от едномесечната празнична програма за Димитровден. Тя предложи интересни и запомнящи се събития за всяка възраст и предпочитания.

Община Сливен благодари на всички културни институции, библиотеки, читалища, спортни клубове, туристически обекти, различни обществени и граждански организации, които се погрижиха през изминалите дни да създадат празничен дух и приятни преживявания за сливенци, гостите и приятелите на града.