close
България

Аутсорсинг индустрията идва на дискусия в Бургас за бизнес бъдещето на региона

internet

На 30 март, в зала Smart на новия Smart Center – Бургас, ще бъде проведена кръгла маса на тема „Конкурентоспособна икономика чрез стимулиране на партньорството между местната власт и бизнеса„.

Инициативата се провежда с домакинството на Община Бургас и е част от проекта Road Show 2017 на ICT Media, Българска аутсорсинг асоциация и Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България.
В дискусията ще участват:

* Димитър Николов, кмет на община Бургас;

* Олга Стоичкова, председател на УС на Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС) и търговски директор на Sofia Airport Center;

* Станимир Николов, председател на борда на директорите на Българска аутсорсинг асоциация (БАА) и изпълнителен директор на ЕПАМ Системс България;

* Доц. д-р Магдалена Миткова, ректор, Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас;

* Арх. Веселина Илиева, главен архитект на община Бургас;

* Инж. Пламен Андреев, управител, Планекс Холдинг

Веднага след обсъждането ще бъде организиран прес брифинг, на който ще бъде споделен обобщен анализ на направените изводи и взетите решения.
Ще ви очакваме в 14:45 ч.
Информация за инициативата, профил на участниците и темите на обсъждане са налични на http://events.idg.bg/bg/2017/RoadShow/192.

За проекта „Road Show 2017“:

Инициативата планира организиране на дискусии в страната, с цел да създаде предпоставки за развитие на регионите, посредством подобрение на бизнес климата в тях. Обект на дискусиите ще бъдат теми, като намирането на подходящи кадри чрез взаимодействие с местни университети, осигуряване на преференциални условия за инвестиция в изграждане на модерни бизнес сгради в региона и подобряване условията за сътрудничество между местните власти, университетите и бизнеса.