close
България

Болница „ВИТА“ – клон Поморие възобновява дейността си

bolnica vita-pomorie

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал Андрей Боцев ще присъстват на официалното откриване на Многопрофилната болница за продължително лечение и рехабилитация към Министерство на отбраната „ВИТА” – клон Поморие на 3 юни, неделя, от 12.00 ч. На откриването ще бъде отслужен водосвет за здраве и ще бъде издигнато знамето на болницата. Предвидени са изказвания на министъра на отбраната Красимир Каракачанов и на управителя на болницата полк. д-р Любомир Крантев.

Болницата „ВИТА” – клон Поморие подновява дейността си след основен ремонт и модернизация, с професионален колектив от медицински лица и специалисти. Здравното заведение ще извършва медицински дейности за нуждите на Българската армия по три направления – физикална и рехабилитационна медицина, продължително лечение по вътрешни болести и продължително лечение по нервни болести.

От 4 юни включително военнослужещите и техните семейства ще могат да се възползват от възобновената дейност и всички услуги на болницата.