close
LifeStyle

Бургаският фестивал на виното от 28 до 30 юли във Флората

burgas-turizym-flora

Бургаският фестивал на виното и тази година се организира от Националната лозаро-винарска камара с подкрепата на община Бургас, от 28 до 30 юли в Експозиционен център „Флора“ в Бургас – Морската градина.

Очаква се и тази година във Фестивала да заявят участие повече от 30 български производители, търговци и вносители които ще представят над 200 елитни марки вина.

Организирането на проявата в разгара на туристическия сезон традиционно привлича вниманието не само на родните но и на много чуждестранни гости, които добиват ясна представа за безспорните достойнства, както на продуктите на родните винари, така и на много вносни марки.

Участниците в събитието – компании лидери на основните браншове за родно производство на вина и спиртни напитки, вносители, дистрибутори, производители, както и вносители и производители на месни и млечни продукти.

Тази година събитието ще се проведе в зали 2, 3, 4 на Експозиционен център Флора, както и външни площи на изложбения център, разположени във вътрешната част на двора на Флора.

Вечер са предвидени на малка сцена музикални изпълнения на живо.

Работното време на Фестивала на виното ще бъде от 16.00 до 22.00 часа.

За повече информация или записване за участие на :

E-mail: ilianadanovska1@gmail.com или на 0888 330586