close
България

Великолепната Татяна Лолова откри „Порт Прим Арт Фест“ 2018 в Бургас

1

Великолепната актриса Татяна Лолова даде старт на фестивала на изкуствата „Порт Прим Арт Фест“ вчера. Публиката посрещна звездата от „Старомодна комедия“, „Последният ерген“, „Щастливи дни“, „Птици и хрътки“, „Сбогом, мамо“ и много други театрални и кино заглавия с нестихващи аплодисменти.

Приветствие към присъстващите отправиха  кметът на Община Бургас Димитър Николов и творческият директор на Порт Прим Арт Фест – художникът Стефан Божков.

Пътешественикът и разказвач, журналист и продуцент Георги Тошев сподели, че „Порт Прим Арт Фест“ е пример за успешна колаборация в полза на културата и обществото между бизнес – в лицето на Гранд Хотел и СПА Приморец – и администрация – представена от община Бургас.

Гостите приветства и маркетинг мениджъра на Гранд Хотел и СПА Приморец, организатор и спонсор на „Порт Прим Арт Фест“ за втора поредна година.

След официалната част, присъстващи 150 гости имаха възможност да гледат най-новата лентата на Георги Тошев и Ема Константинова, посветена на патрона на „Порт Прим Арт Фест“ – Татяна Лолова.

Филмът „Портрет на една дама“ показа Татяна Лолова по улиците на Париж, в дома на брат ѝ, с племенника ѝ и неговото семейство, със сина ѝ, снахата, внуците, с любимия и Светослав Светославов – Славето… Интригуваща лента разказва и за любовта на актрисата към операта и желанието  й да се развива в тази посока, за плановете на семейството да има десет деца преди появата на синът им в седмия месец, за реализацията и в театъра в Русе,и др.