close
България

ВиК – Сливен с изнесена приемна в Нова Загора

vik_sliven

Изнесена приемна за новозагорските села с водни проблеми организира „ВиК“ – Сливен в четвъртък, 18 май. Тя ще бъде отворена в Клуба на пенсионера в село Радево от 12 до 15 часа. Предназначена е за жителите на селата Радево, Еленово и Сокол от община Нова Загора. В този ден ръководството на „ВиК“ – Сливен ще бъде на разположение на потребителите на водни услуги от Радево, Еленово, Сокол, както и на жителите на близките до тях села, за да приеме сигнали за недостиг на вода или проблеми по водопроводните мрежи и да потърси пътища за решаването им. Жителите на трите новозагорски села  могат да се срещнат лично с представители на ръководството на дружеството и с неговия управител Севдалин Рашев. Желаещите имат възможност да подадат в приемната своите въпроси устно или в писмен вид, като в срок от един месец ще получат  отговор на поставените от тях въпроси.

Изнесената приемна в новозагорско е част от инициативата на „ВиК“ – Сливен за отваряне на приемни на дружеството по-близо до потребителите на водни услуги. До момента изнесени приемни на „ВиК“ – Сливен са проведени в сливенските квартали „Комлука“, „Клуцохор“ и в котленското село Жеравна. Инициативата ще продължи през цялата година в различни селища и райони на Сливен и областта.

Час за посещение в изнесената приемна потребителите на водни услуги от селата Радево, Еленово и Сокол могат да запишат на тел. 0884362852 в Пресцентъра на „ВиК“ – Сливен или да посетят приемната в Клуба на пенсионера в село Радево на 18 май.